TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

”Hitta min iPhone” hittar prylar från tredje part

Nu kan du leta reda på saker som inte är gjorda av Apple.

Hitta min iPhone – eller kort och gott Hitta, som den numera heter – är genial. Men bara om man har Apple-produkter. Då kan man hitta den där mobilen som man har tappat bort, eller en AirPod som har smugit sig ner mellan soffkuddarna.

Inte bara iPhone

Nu har Apple äntligen utökat möjligheten att hitta enheter som inte är gjorda tillverkats av Apple, till exempel Belkin-öronproppar, VanMoof-elcyklar och Chipolos spårningsprylar.

Världens bästa mobil! iPhone 12 Pro Max sopar mattan med konkurrenterna och har den bästa kameran vi någonsin har skådat.

Man måste uppdatera mobilen eller iPaden till iOS 14.3 för att det ska fungera, men tjänsten fungerar även på Mac OS 11.1 på en Mac.

Sedan kan man leta efter saken man inte hittar och titta på kartan var man ställde ifrån sig cykeln kvällen innan.

Det är inte osannolikt att Apple kommer att stödja fler tredjepartsprodukter med Hitta-appen nu när de öppnat för möjligheten.

Läs också

Tesla på två hjul
LB+ ERBJUDANDE: 1 vecka för 19 kr
Få full tillgång till ljudochbild.se, testarkiv med fler än 6 000 tester, fördelsklubb, guider, nyheter, recensioner av filmer och TV-serier, och mycket mer.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.