Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Apple lanserar spatial video på iPhone 15 Pro

Nu kan du uppdatera din iPhone om du vill spela in 3D-videor för Apple Vision Pro.

Skrivet av / 2023-12-13 - 11:47
Apple lanserar spatial video på iPhone 15 Pro

Apple har tillkännagivit en ny funktion för iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max, nämligen inspelning av så kallad spatial video. Den nya funktionen är en del av iOS 17.2 och gör det möjligt för användare att spela in videor i ett nytt rumsligt format.

Kort sagt kan användare av iPhone 15 Pro och iPhone 15 Pro Max nu spela in videor i 3D efter att ha uppdaterat sin telefon till den senaste versionen av iOS. Videorna spelas in i 1080p-upplösning med 30 bilder per sekund.

Läs också Apple Vision Pro försenad Det avancerade MR-headsetet kommer inte alls i januari och du kommer inte att gilla beskedet

Rumsliga videor visas som vanliga 2D-videor på iPhone och andra enheter, men kommer att finnas tillgängliga i 3D på den kommande Apple Vision Pro. Inspelningarna kommer att vara tillgängliga på användarens alla enheter genom iCloud-synkronisering, säger Apple i ett pressmeddelande.

Användare av iPhone 15 Pro och 15 Pro Max kan redan nu börja spela in 3D-videor för kommande Apple Vision Pro. (Foto: Apple)

Att den nya funktionen lanseras redan nu – flera månader innan Apple Vision Pro kommer ut på marknaden – gör det möjligt för användare att spela in och spara spatial video som är redo att användas på den nya plattformen.

Läs också Adjö Lightning-kontakt! Ett par trevliga förbättringar men kommer folk verkligen stå i kö för att uppgradera sin 14 Pro Max?
Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Får din gamla Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi + Leica = sant

Enorm läcka avslöjar allt om ny toppmobil

Slut på webappar på hemskärmen

Returerna ökar för Vision Pro

Kunder rekordnöjda med Galaxy S24

Sömnapné-varning i Samsung Health

Populär smartklocka från Huawei blir grön

Är detta slutet för Nokia?

Apple Vision Pro – Här är recensenternas dom!

5G för alla!

Honors tunna vikmobil kommer hit

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen