Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

PSB M4U 9 utlovar nästa generations ANC

Det råder ingen brist på konkurrens när det gäller brusreducerande hörlurar. Nu ger sig PSB in i kampen.

Skrivet av / 2023-07-28 - 11:01
PSB M4U 9 utlovar nästa generations ANC

Kanadensiska PSB är mest känt för sina högtalare, som de har tillverkat i 50 år – under samma ledning. Men PSB tillverkar även hörlurar. Och företaget har just lanserat M4U 9, som är trådlösa lyxhörlurar med automatisk brusreducering (ANC).

PBS utlovar ”nästa generations” kvalitet med grafenbelagda element, vinklade öronkuddar och personlig kalibrering med Audiodo Personal Sound.

Läs också Sony WH-1000XM5: Ajöss, brus! Sony överträffar sig själva med nya WH-1000XM5. Klassledande brusreducering, bättre ljud och skönare komfort än någonsin tidigare.

I pressmeddelandet nämns också den så kallade RoomFeel-tekniken, som sannolikt kommer att ge intrycket av att man lyssnar genom högtalare snarare än att uppleva ljudet i huvudet.

PSB M4U 9 kostar 549 euro, så vi förväntar oss ett pris på cirka 6 500 kronor när de kommer hit. Det innebär att de konkurrerar direkt med till exempel Sony WH-1000XM5.

PSB-M4U-9-PRELIMINARY-Rear-V2 PSB-M4U-9-Right-Side PSB-M4U-9-3-4-Front
<
>
PSB M4U 9 (Foto: PSB Speakers)
John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Förbättrad premiummodell från Bowers & Wilkins

De bästa hörlurarna blir sandfärgade

Bose Quiet Comfort Ultra: Nya flaggskeppet från Bose

Devialet Gemini II kan något som andra öronproppar inte kan

Svinbilliga öronproppar med brusreducering

Shure Aonic 50 får spatial audio

Rulla till toppen