TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Pro-Ject Power Box RS2 Phono

Stabil strömförsörjning för skivspelare och phonosteg.

forfatter
Publicerad 2022-09-30 - 12:00

De små nätkontakterna med strömförsörjning på insidan får jobbet gjort. Men det är inte säkert att strömmen är särskilt stabil. Eller ren. Det är åtminstone Pro-Jects åsikt, som har skapat en kraftfull och stabilare strömförsörjning.

Pro-Ject Power Box RS2 Phono, är tillräckligt kraftfull för att driva både en skivspelare och ett phono-steg och har eluttag på baksidan för båda. Så länge skivspelaren använder en 15V strömförsörjning kan den också anslutas till en Pro-Ject Power Box RS2 Phono.

Foto: Pro-Ject

När den lilla lådan kopplas in ska en stor ringkärnetransformator och ett strömfilter på hela 10 000 μF säkerställa stabil spänning och ren ström. Den har också inbyggt överspänningsskydd och kopparskärmning runt transformatorn.

Pro-Ject Power Box RS2 Phono kommer i svart eller silvergrått och finns i butik i dagarna. Priset anges till 899 euro.

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+. Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

Pro-Ject Debut PRO skivspelare

Det bästa köpet i klassen

Pro-Ject Debut Pro firar företagets 30-årsjubileum med stil och finess.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

lbpluss
Coolaste skivspelaren vi har testat Det eneste problemet med Audio-Technica jubileumspiller, er at du ikke får tak i den.
Fantastiskt välljudande streamingreceiver Receivern från Yamaha kan allt, ser ut som en miljon och låter fenomenalt bra.
lbpluss
Musikstreamern som spelar allt och driver dina hörlurar FiiO R7 är en stationär musikstreamer som kan det mesta. Tack vare Android-operativsystemet.
lbpluss
Tar bort knastret från dina skivor Vinylsamlare behöver en skivtvätt. Här är två.
lbpluss
Det bästa av två världar En CD-streamer är det smartaste sättet att kombinera CD-samlingen med streaming.
Följ Ljud & Bild