TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Burmester Compose: Komponera din egen Burmester-stereo

Det är tillåtet att drömma! Med Burmesters nya AR-app kan du själv plocka ihop en anläggning och se hur den skulle se ut i ditt eget hem.

forfatter
Publicerad 2022-08-09 - 12:37

Är du bland dem som drömmer om att ha ett komplett hi-fi-system, bestående av separata komponenter från en och samma tillverkare? Med den nya appen Compose från Burmester Audiosysteme kan du göra just det. Å andra sidan kan det bli dyrt att förverkliga drömmen!

Burmester Compose app

I den nya appen, som just lanserats för iPhone och iPad, kan du själv välja från Burmesters rika utbud av högtalare, förstärkare och ljudkällor och sätta samman ett komplett musiksystem. Du kan sedan testa placeringen i ditt eget hem med Augmented Reality (AR).

Så här säger Burmester själva om appen:

Upplev förstärkare, högtalare eller till och med ett komplett Burmester-system praktiskt taget i ditt eget hem. Förstå och bekanta dig med dimensioner, kontroller och material. Dessutom kan du skapa, spara och dela dina egna systemkombinationer. Allt detta är möjligt i en trevlig, interaktiv upplevelse. Med en skärmdump kan du sedan höra om tillgängligheten av ditt eget valda system från återförsäljare, ta reda på teknisk information om dina favoriter eller njuta av produktbilder i full 360°-vy.

Apple iOS-versionen finns här (länk till App Store), men Android-versionen lär dröja.

IMG 3887 1
Så här kan det färdiga resultatet se ut efter att man lekt i Compose-appen. (Skärmdump från Burmester Compose till iPhone)

Det bästa av Tysk hi-fi

Burmester Audiosysteme borde inte behöva någon ytterligare introduktion bland hi-fi-entusiaster. Den tyska tillverkaren, som grundades av den nu avlidne Dieter Burmester 1978, är känd för sina extravaganta hi-fi-komponenter i high-end-klassen. Burmester har också blivit en ansedd leverantör av bilstereo, och är en regelbunden leverantör av premiumsystem till bland annat Mercedes och Porsche.

3X2 Vorschaubild BUR Web Produktlinien Top Line 3X2 Detail2 BUR Web SignatureLine 3x2 Hero BUR Web Produktlinien Reference Line
<
>
Burmester erbjuder kompletta avancerade musikanläggningar i flera prisklasser. Som här i Top Line-serien....

 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

LB+ Månad

kr 119,00

KÖP

LB+ Vecka

kr 59,00

KÖP
Du kan avsluta prenumerationen när som helst. Prenumerationen löper ut perioden som du har betalat för. Köp- och prenumerationsvillkor gäller.

Läs gärna de här andra artiklarna om Burmester

High-End 2022: Burmester 218

Äntligen täpper Burmester till glappet med 218 och 216.

Det tog sin lilla tid, men nu är två nya förstärkare klara.

Burmester B10

Att göra en studiohögtalare till högklassig hemmahögtalare är inte det enklaste. Burmester har gett sig på det – och lyckats

Mercedes EQS med Burmester Surround Sound System

Bästa elbilen?

Mercedes EQS erbjuder utmärkta köregenskaper, lyxig komfort – och tillräckligt med räckvidd. En konserthall på fyra hjul!

Porsche Taycan Cross Turismo med Burmester

Ljuv musik i Cross Turismo

Är du på jakt efter en praktisk och bekväm sportbil med bra ljud till långresan? Då är Taycan Cross Turismo med Burmester-ljud ett lysande alternativ.

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Lämna en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range

Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today

lbpluss
Strömförsörjningar som avlägsnar brus Den ena strömförsörjningen kan du ansluta sex enheter till.
lbpluss
Primare + Roon = sant Nu får din Primare Prisma-förstärkare äntligen fullt Roon-stöd!
lbpluss
Problemfri strömning med NAD CS1 NAD:s billiga CS1 kan spela din musik direkt från mobilen. Du behöver inte installera någon särskild app.
lbpluss
Hegels förstärkare får äntligen AirPlay 2 Hegels förstärkare får bättre strömningsfunktion med AirPlay 2 och därmed även bättre stöd för smarta hem.
lbpluss
Förstärkare som ska väcka din hemmabio till liv Om en best på 5 x 250 watt inte räcker, kan Musical Fidelity också fresta med ett 11-kanals monster! Säg hej till M6x 250.5 och M6x 250.11
Följ Ljud & Bild