TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Audio Pro Link2

Streamer med USB, WiFi och Bluetooth.

forfatter
Publicerad 2022-10-31 - 17:15

Audio Pro Link2 är ett enkelt och prisvärt sätt att få strömning. Den lilla lådan ansluts till anläggningen och sedan kan du strömma musik via Ethernet-ingången, WiFi eller Bluetooth.

Den har också en analog stereoingång för andra ljudkällor, som en CD-spelare, skivspelare eller andra saker. Man kan ansluta den till anläggningen antingen via ett par analoga utgångar eller digitalt med optisk eller koaxial-anslutning.

Audio Pro Link2 3
Audio Pro Link2. Foto: Audio Pro

Man kan också strömma i flera rum med AirPlay2 eller Google Cast och om man har trådlösa högtalare från Audio Pro kan de anslutas trådlöst med Link2. Den har också fyra knappar ovanpå, där man kan spara de fyra mest använda ljudkällorna, för snabb åtkomst till exempelvis favoritradiokanalen eller de bästa spellistorna.

Den bakre USB-porten kan användas för antingen en minnessticka eller en hårddisk med musik.

Audio Pro Link2 är till salu nu, prissatt till 300 Euro, ca 3 300 kr.

Audio Pro Link2 2
Foto: Audio Pro

Läs hela artikeln? Logga in eller bli medlem i LB+. Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

WiiM Mini trådlös mediespelare

Prisvärd entrébiljett till högupplöst ljud

Strömning och ljudkvalitet går hand i hand med Wiim Mini, som är ett lätt sätt att strömma högupplöst på.

Lämna en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

lbpluss
Coolaste skivspelaren vi har testat Det eneste problemet med Audio-Technica jubileumspiller, er at du ikke får tak i den.
Fantastiskt välljudande streamingreceiver Receivern från Yamaha kan allt, ser ut som en miljon och låter fenomenalt bra.
lbpluss
Musikstreamern som spelar allt och driver dina hörlurar FiiO R7 är en stationär musikstreamer som kan det mesta. Tack vare Android-operativsystemet.
lbpluss
Tar bort knastret från dina skivor Vinylsamlare behöver en skivtvätt. Här är två.
lbpluss
Det bästa av två världar En CD-streamer är det smartaste sättet att kombinera CD-samlingen med streaming.
Följ Ljud & Bild