Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Ljud och ljus från Razer

Har du en stjärna eller poddsändare boende inom dig så har Razer utrustningen för det.

Av / 2022-03-20 - 09:02
Ljud och ljus från Razer

Vi känner Razer bäst för deras speldatorer och dito tillbehör i form av headset, tangentbord och möss. De har även gjort webbkameror som Razer Kiyo Pro. Men nu utökar de med ljud och ljus för innehållsskapare och mobila streamers.

Läs också 10 headsets till dina spel Finns ett gaming-headset med på önskelistan i år? Läs vårt stora test av 10 av marknadens läckraste modeller.

Razer Audio Mixer är – inte överraskande – en mixer för ljud. Det är en kombinerad mjuk- och hårdvarulösning med en analog fyrkanalsljudmixer. Ingångarna, som inkluderar hybrid XLR/jack, minijack och optisk ingång, kan kombineras med digitala ljudkällor, inklusive spelljud, system, chatt och musikkällor. Via Razer Synapse 3 kan användare få tillgång till en rad ljudjusteringsalternativ, från mjukvarubaserade noise gate och EQ-funktioner till reverb och röstbehandling.

Layout 10 Razer Mixer
Razer Audio Mixer (Foto: Razer)

Razer Key Light Chroma tar upp det RGB-ljus vi känner från Razer-spelenheter i en skala som lämpar sig för videoproduktion. Lamporna styrs via Razer Streaming App eller Razer Synapse 3. Förutom Chroma RGB-ljuset kan Razer Key Light Chroma leverera upp till 2800 lumen vitt ljus med ett temperaturområde från 3000K till 7000K.

Razer Key Light 2021 Render 05
Razer Key Light Chroma (Foto: Razer)

Medan Audio Mixer och Key Light Chroma är inriktade på stationära datorer på skrivbordet, är den trådlösa Seiren BT-mikrofonen avsedd för smartphone-streamers som sänder från verkligheten. Den trådlösa mikrofonen ansluts via Bluetooth och är kompatibel med de populäraste mobilapparna för streaming.

Razer Seiren BT 2021 Render 06
Razer Seiren BT (Foto: Razer)

Pris och tillgänglighet:

Razer Seiren BT: 110 EUR (1 150 kronor)

Razer Key Light Chroma: 300 EUR (3 130 kronor)

Razer Audio Mixer: 260 EUR (2 710 kronor)

Alla produkter finns i butik nu.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Här är de nya Xbox-konsolerna

Spel med djup

Ge dig in i spelet med AI

Samsungs gamingskärmar med AI

En ansiktslyftning för Asus handhållna konsol

Fred i konsolkriget efter 45 år

Ny ergonomisk spelmus från Glorious

Skräddarsytt spelljud med Arctis Nova 5

Maskfiasko för Razer

Spela ”Fallout” i Excel

Gaming med hjälp av AI

Mängder av nya spelskärmar

Rulla till toppen