TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ljud och ljus från Razer

Har du en stjärna eller poddsändare boende inom dig så har Razer utrustningen för det.

forfatter
Publicerad 2022-03-20 - 09:02

Vi känner Razer bäst för deras speldatorer och dito tillbehör i form av headset, tangentbord och möss. De har även gjort webbkameror som Razer Kiyo Pro. Men nu utökar de med ljud och ljus för innehållsskapare och mobila streamers.

Läs också 10 headsets till dina spel Finns ett gaming-headset med på önskelistan i år? Läs vårt stora test av 10 av marknadens läckraste modeller.

Razer Audio Mixer är – inte överraskande – en mixer för ljud. Det är en kombinerad mjuk- och hårdvarulösning med en analog fyrkanalsljudmixer. Ingångarna, som inkluderar hybrid XLR/jack, minijack och optisk ingång, kan kombineras med digitala ljudkällor, inklusive spelljud, system, chatt och musikkällor. Via Razer Synapse 3 kan användare få tillgång till en rad ljudjusteringsalternativ, från mjukvarubaserade noise gate och EQ-funktioner till reverb och röstbehandling.

Layout 10 Razer Mixer
Razer Audio Mixer (Foto: Razer)

Razer Key Light Chroma tar upp det RGB-ljus vi känner från Razer-spelenheter i en skala som lämpar sig för videoproduktion. Lamporna styrs via Razer Streaming App eller Razer Synapse 3. Förutom Chroma RGB-ljuset kan Razer Key Light Chroma leverera upp till 2800 lumen vitt ljus med ett temperaturområde från 3000K till 7000K.

Razer Key Light 2021 Render 05
Razer Key Light Chroma (Foto: Razer)

Medan Audio Mixer och Key Light Chroma är inriktade på stationära datorer på skrivbordet, är den trådlösa Seiren BT-mikrofonen avsedd för smartphone-streamers som sänder från verkligheten. Den trådlösa mikrofonen ansluts via Bluetooth och är kompatibel med de populäraste mobilapparna för streaming.

Razer Seiren BT 2021 Render 06
Razer Seiren BT (Foto: Razer)

Pris och tillgänglighet:

Razer Seiren BT: 110 EUR (1 150 kronor)

Razer Key Light Chroma: 300 EUR (3 130 kronor)

Razer Audio Mixer: 260 EUR (2 710 kronor)

Alla produkter finns i butik nu.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

IFA 2022: LG lanserar flexibel OLED-skärm LG: s nya OLED-skärm är skräddarsydd för gaming och kan växla mellan böjd och platt med en knapptryckning. Men priset är saftigt!
Razer siktar mot huvudet Razers nya gaming-soundbar vet var du sitter och justerar ljudet efter det för att ge en 3D-surroundupplevelse.
Spännande nyheter från Audio-Technica StreamSet-serien är speciellt gjord för proffsspelare och Twitch-strömmare.
10 feta spel-lurar Ska du börja året med att uppgradera ljudet till dina spel? Läs vårt stora test av 10 av marknadens läckraste headset.
Blixtsnabb Alienware-skärm Goda nyheter för spelnördarna i Vegas: 500 Hz-skärm och en ny generation processorer och grafikkort.
Följ Ljud & Bild