TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Proffsskrivare med 12 patroner

Det var ett tag sedan Canon lanserade en ny proffsskrivare, men nu gör de det med besked. Pro-1 har hela 12 bläckpatroner!

forfatter
Publicerad 2011-10-26 - 20:48

Bra fotoskrivare måste inte vara dyra. Men när kraven på utskrifterna stiger krävs det dugliga saker. Då är kanske Canons nya Pixma Pro-1 vad som behövs. Den kan göra fotoutskrifter i A3+ på under tre minuter, i allra högsta fotokvalitet.

Pro-1 är också den första i sitt slag som har 12 bläckpatroner som vardera rymmer två och en halv gång så mycket bläck som i föregångaren Pro9500 Mk2.

Och som vanligt beskrivs kvaliteten med massa fina ord, till exempel Optimum Image Generating och Chroma Optimizer, som ska se till att färgerna blir bättre och den blanka ytan jämnare med djupare svärta.


Canon har försett den nya skrivaren med ett nytt pigmentbläck. Fem av de tolv patronerna har olika nyanser av grått och svart, vilket naturligtvis ska innebära att svartvita bilder blir riktigt fina.

Skrivaren klarar en upplösning på hela 1200 punkter per tum, från 12 288 bläckmunstycken och 16-bitars data per kanal. Imponerande specifikationer, markant bättre än föregångarna i Pixma-serien.

Pro-1 dyker upp i butikerna i november och kostar 9 000 kronor

canon.se

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Proffskamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion och allt en flaggskeppskamera behöver, utom två saker.
Ljusstark och förbättrad zoom från Sony Lägre vikt och högre prestanda är nyckelorden för Sony FE 24-70mm F2.8 GM II.
5 tips: Så tar du bättre bilder i påsk Solens värmande strålar är inte alltid fotografens bästa vänner. Här får du lära dig hur du undviker dem – och fyra andra saker som förstör dina bilder.
Leica släpper svart Summicron 28mm f2 Kommer endast i få exemplar – med en förbättring man måste titta noga efter.
GH6: Värsting-videokamera som även tar stillbilder GH5 har äntligen fått en ersättare. Panasonic Lumix GH6 är en maxad videokamera förklädd som stillbildskamera.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend