TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Photokina 06: Olympus nya proffskamera kommer nästa år

Detta är en modell av Olympus nya spegelreflexkamera i E-serien. Den når butikerna 2007, men för tillfället vet vi inte så mycket mer.

forfatter
Publicerad 2006-09-28 - 09:01

Vi vet faktiskt inte så mycket om E-2 (om det nu blir den slutgiltiga beteckningen) annat än att den lär bli en synnerligen välspecificerad modell. Kameran, som ska ersätta den äldre E-1, kommer med all säkerhet att vara anpassad för professionella fotografer. Det betyder tvåsiffrigt antal megapixlar, blixtsnabbt buffertminne, snabb autofokus, gediget och tåligt kamerahus, samt separata kontroller för varje viktig funktion. Om kameran får E-330:s Live View med sökare på skärmen vet vi inte, men det är inte direkt osannolikt. Det enda säkra vi kan säga om Olympus nya modell är den lanseras nästa år och att den kommer att passa Olympus stora tillbehörssortiment med blixtar och objektiv till FourThirds-systemet. Kameran som visades på Photokina hade batterigrepp med vertikalutlösare, vilket tyder på att den kan kopplas på och av som på E-1. www.olympus.se

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Proffskamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion och allt en flaggskeppskamera behöver, utom två saker.
Ljusstark och förbättrad zoom från Sony Lägre vikt och högre prestanda är nyckelorden för Sony FE 24-70mm F2.8 GM II.
5 tips: Så tar du bättre bilder i påsk Solens värmande strålar är inte alltid fotografens bästa vänner. Här får du lära dig hur du undviker dem – och fyra andra saker som förstör dina bilder.
Leica släpper svart Summicron 28mm f2 Kommer endast i få exemplar – med en förbättring man måste titta noga efter.
GH6: Värsting-videokamera som även tar stillbilder GH5 har äntligen fått en ersättare. Panasonic Lumix GH6 är en maxad videokamera förklädd som stillbildskamera.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend