TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING

Ny Olympus E-kamera snart klar

Att berätta om något som inte finns är inte så enkelt, men Olympus nya spegelreflex är inte så långt borta – och lite vet vi redan om den.

forfatter
Publicerad 2008-09-24 - 10:45


Kameran inte bara liknar E-3, mycket av tekniken bygger på den. Utseendet är snarlikt men den nya modellen är lite mindre och lättare.
Nykomlingen kommer att ha 11-punkters autofokus och integrerad bildstabilisator. Vilken bildsensor och hur många megapixlar det handlar om vet vi däremot inte, bortsett från att bildsensorn får samma dammrengöring som Olympus övriga E-modeller.
E-vaddennukommerattheta har dessutom en vrid- och vändbar skärm och många ergonomiska likheter med E-3, fast här finns det en funktionsratt till vänster om prismahuset, vilket inte E-3 har.

Det finns ännu inga specifikationer, men eftersom den nya E-modellen ska dyka upp på marknaden under första kvartalet 2009 så är det mesta klart när det gäller tekniken.
Olympus säger att de har velat ta den kreativa processen ett steg längre med den nya modellen, och antyder bildbehandling och efterprocessning som ingen har sett maken till i någon kamera.
Vad det betyder får vi se om ett par månader.
 
 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Avancerad minidrönare flyger var som helst DJI Mini 3 Pro har fullvuxna funktioner, men är så liten att den flyger under radarn för drönarreglerna.
Proffskamera med unik funktion Canon EOS R3 har en unik funktion och allt en flaggskeppskamera behöver, utom två saker.
Ljusstark och förbättrad zoom från Sony Lägre vikt och högre prestanda är nyckelorden för Sony FE 24-70mm F2.8 GM II.
5 tips: Så tar du bättre bilder i påsk Solens värmande strålar är inte alltid fotografens bästa vänner. Här får du lära dig hur du undviker dem – och fyra andra saker som förstör dina bilder.
Leica släpper svart Summicron 28mm f2 Kommer endast i få exemplar – med en förbättring man måste titta noga efter.
GH6: Värsting-videokamera som även tar stillbilder GH5 har äntligen fått en ersättare. Panasonic Lumix GH6 är en maxad videokamera förklädd som stillbildskamera.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend