TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Uma Thurman i ny TV-serie på Apple TV+

I februari kan du se actionhjältinnan Uma Thurman i nya serien ”Suspicion”.

Apple TV+ har inte den högsta frekvensen när det gäller att lansera nya serier, men när de väl kommer med något nytt så är det oftast väldigt sevärt.

Den häftiga actionhjältinnan Uma Thurman, som blev legendarisk i sin roll som ”The Bride” i Quentin Tarantinos två Kill Bill-filmer, har varit en relativt sällsynt gäst på filmduken i TV-rutan de senaste 7–8 åren.

Noah Emmerich och Uma Thurman, ”Suspicion” (Foto: Apple TV+)

Nu har Apple TV+ fått henne att lämna sitt uppehåll och gett henne huvudrollen i den kommande thrillerserien Suspicion.

Ojämt familjedrama Den mycket fascinerande filmklassikern har blivit en ojämn och något långtråkig serieupplevelse.

I Suspicion spelar Thurman den framgångsrika affärskvinnan Katherine Newman som hamnar i en riktig knipa. Newman blir kidnappad på ett hotell i New York, vilket leder till en katt-och-råtta-lek om vem som gjorde det.

FBI:s huvudmisstänkta är fyra britter som befann sig på hotellet när brottet begicks. Kan de bevisa sin oskuld, och är de verkligen oskyldiga?

Suspicion_3 Suspicion_4 Suspicion_5 Suspicion_6
<
>
Suspicion (Foto: Apple TV+)

Serien är regisserad av Chris Long och Rob Williams har skrivit manus, som är baserat på den israeliska serien False Flag.

I rollerna syns Noah Emmerich (The Americans), Kunal Nayyar, Georgina Campbell, Elyse Gable, Elizabeth Henstridge, Tom Thys-Harries och Angel Coulby.

Serien, i åtta avsnitt, får global premiär på Apple TV+ 4 februari nästa år.

 

Lämna en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.