TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Uma Thurman i ny TV-serie på Apple TV+

I februari kan du se actionhjältinnan Uma Thurman i nya serien ”Suspicion”.

forfatter
Publicerad 2021-12-18 - 14:49

Apple TV+ har inte den högsta frekvensen när det gäller att lansera nya serier, men när de väl kommer med något nytt så är det oftast väldigt sevärt.

Läs också Sionisterna bombar perserna! Apple har producerat en av de bättre spionserierna på många år.

Den häftiga actionhjältinnan Uma Thurman, som blev legendarisk i sin roll som ”The Bride” i Quentin Tarantinos två Kill Bill-filmer, har varit en relativt sällsynt gäst på filmduken i TV-rutan de senaste 7–8 åren.

Noah Emmerich och Uma Thurman, ”Suspicion” (Foto: Apple TV+)

Nu har Apple TV+ fått henne att lämna sitt uppehåll och gett henne huvudrollen i den kommande thrillerserien Suspicion.

Läs också Ojämt familjedrama Den mycket fascinerande filmklassikern har blivit en ojämn och något långtråkig serieupplevelse.

I Suspicion spelar Thurman den framgångsrika affärskvinnan Katherine Newman som hamnar i en riktig knipa. Newman blir kidnappad på ett hotell i New York, vilket leder till en katt-och-råtta-lek om vem som gjorde det.

FBI:s huvudmisstänkta är fyra britter som befann sig på hotellet när brottet begicks. Kan de bevisa sin oskuld, och är de verkligen oskyldiga?

Suspicion_3 Suspicion_4 Suspicion_5 Suspicion_6
<
>
Suspicion (Foto: Apple TV+)

Serien är regisserad av Chris Long och Rob Williams har skrivit manus, som är baserat på den israeliska serien False Flag.

I rollerna syns Noah Emmerich (The Americans), Kunal Nayyar, Georgina Campbell, Elyse Gable, Elizabeth Henstridge, Tom Thys-Harries och Angel Coulby.

Serien, i åtta avsnitt, får global premiär på Apple TV+ 4 februari nästa år.

 

Läs också Sovjetunionen hann först till månen! Tänk om det om var Sovjetunionen som hann först till månen?
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
HBO rasar över jätteläcka Handlingen i alla avsnitt av den nya HBO-serien House of the Dragon har läckt ut på Reddit.
Marvel lanserar kvinnlig version av Hulken! Marvel-universumet är uppenbarligen inkomplett utan en kvinnlig version av den arga gröna mannen känd som Hulken.
Nu är musen störst av dem alla! Det tog bara Musse Pigg två och ett halvt år att putta ner Netflix från strömningstronen.
Vinner hon kronprinsens hjärta? Netflix släpper nu en trailer för ännu en norsk långfilm.
Dramat som fängslade en hel värld En dramatisk historia från verkligheten – men Howard lyckas aldrig höja temperaturen till kokpunkten.
Gosling vs. Evans! Bröderna Russo levererar sin version av halsbrytande spionfilm, men glömmer den mänskliga aspekten.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend