Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Se trailern – Tom Clancy’s Jack Ryan, säsong 4

Nu är trailern till avslutande säsongen av Jack Ryan här.

Av / 2023-06-01 - 16:07
Se trailern – Tom Clancy’s Jack Ryan, säsong 4

Strax innan tomten pressade sig ner i skorstenen förra året kom Prime Video med en härlig tidig julklapp: Säsong 3 av Tom Clancy’s Jack Ryan fick det kalla kriget att återuppstå och var den bästa säsongen hittills.

Tom Clancys böcker om den lite nördige och försiktige, men desto vassare, CIA-analytikern som kastas in på fältet, Jack Ryan, har tidigare gestaltats av Alec Baldwin, Harrison Ford, Ben Affleck och nu senast Chris Pine (Shadow Recruit). Med tv-serien Jack Ryan blir John Krasinski den femte skådespelaren (på fem filmer och en serie) som ska rädda USA/världen från okända faror.

Prime Videos TV-serie startade om franchisen, och den är inte heller baserad på en av Clancys böcker, utan ger oss en särdeles dagsaktuell intrig.

Mycket överraskande meddelade strömningstjänsten i maj att den fjärde säsongen kommer redan i juni – och att den (tyvärr) blir den sista.

Nu är trailern här:

 

Intressant nog är författaren Tom Clancys fiktiva agent Jack Ryan en typisk produkt av det kalla kriget. Men när agenten skulle “återupplivas” till vår tid, med omfattande handel med Ryssland, normalisering och ömsesidig förståelse, måste berättelsen uppdateras.

Med säsong 3 var det kalla krigets ”glansdagar” definitivt tillbaka!

Läs också Kalla kriget för Ryan! I den tredje säsongen återvänder Jack Ryan till karaktärens kärna. Det nya kalla kriget efter invasionen av Ukraina har gjort spionserien högaktuell.

Fjärde säsongen av den populära thriller-actionserien kan strömmas från den 30 juni.

Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4 Jack Ryan Season 4
<
>
Tom Clancy's Jack Ryan, säsong 4 (Foto: Prime Video)

Jack Ryans sista uppdrag!

Tom Clancy’s Jack Ryan återvänder för en sista actionfylld säsong!

I den fjärde säsongen av Jack Ryan finner vi huvudpersonen (Krasinski) på sitt farligaste uppdrag hittills, mot både en utländsk och inhemsk fiende. Som CIA:s nya tillförordnade chef har Jack Ryan till uppgift att avslöja intern korruption och upptäcker en serie misstänkta black ops som kan avslöja USA:s sårbarhet.

När Jack och hans team undersöker hur djupt korruptionen går upptäcker han en mycket värre verklighet – ett samarbete mellan en drogkartell och en terroristorganisation – som i slutändan avslöjar en konspiration på hemmaplan som utmanar vår hjältes tro på det system han alltid har kämpat för att skydda.

 

Tom Clancy’s Jack Ryan, säsong 4 (Foto: Prime Video)

Den avslutande säsongen kommer bestå av sex avsnitt där två avsnitt släpps varje fredag fram till en episk seriefinal den 14 juli.

Säsong 4 lanseras bara sex månader efter premiären av den spännande tredje säsongen, och levererar mer spänning till fans av Jacks fascinerande historia.

Tom Clancy’s Jack Ryan, säsong 4 (Foto: Prime Video)

I serien medverkar John Krasinski som Jack Ryan, Wendell Pierce som James Greer, Michael Kelly som Mike November och Betty Gabriel som CIA:s tillförordnade chef Elisabeth Wright. Abbie Corning återvänder som Cathy Mueller, medan nya roller den här säsongen är Michael Peña som Domingo Chavez och Louis Ozawa som Chao Fah.

Läs också Action-Ryan! Jack Ryan är tillbaka – och den här gången har han lämnat sin analytiska hjärnhalva hemma.

Tom Clancy’s Jack Ryan samproduceras av Amazon Studios, Paramount Television Studios och Skydance Television med Allyson Seeger, Andrew Form, John Krasinski, Brad Fuller, Michael Bay och John Kelly som verkställande producenter.

 

Tom Clancy’s Jack Ryan, säsong 4 (Foto: Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

RIP Wheeler?

Dags för mer fransk romantik

No more Netflix...!

Ny trailer från kostymdramats värld

Trailern är här!

Komedilegenden återvänder till sina rötter!

Väntan är över!

Premiär i höst!

Sci-fi-klassiker klar för streaming!

Premiärdatumet är klart!

MILF-trailer!

Redo för en ny omgång?

Rulla till toppen