Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Paramount+: Nu är appen här

Från och med i dag kan du titta på allt innehåll på Paramount+ i deras egen app.

Skrivet av / 2021-04-29 - 10:43
Paramount+: Nu är appen här

Som vi redan har berättat hoppade en ny internationell aktör på strömningståget för en dryg månad sedan. Tjänsten ”CBS All Access” startades om som ”Paramount+” i USA och hade premiär i Sverige 25 mars. Den finns nu i hela Norden och i 20 andra länder.

Läs också Nya strömningstjänsten har premiär! Den nya internationella strömningstjänsten Paramount+ har kommit till Norden.

Men konstigt nog hade Paramount+ inte någon app klar till premiären! Man var tvungen att titta på innehållet via Apple TV+ eller en smart-TV från Samsung, LG eller Sony, eller på spelkonsolerna PlayStation eller Xbox, eller via partnerplattformarna Allente, Boxer, Tele2, Telenor och Telia.

Från och med i dag går det att ladda ner Paramount+-appen till mobiler och TV-anslutna enheter. Appen finns till iOS, Android, Apple TV och Android TV.

Nordiska chefen för ViacomCBS, Jesper Dahl, säger i samband med lanseringen:

”Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra nordiska tittare det bästa innehållet från våra älskade varumärken på vår egen plattform till ett pris som är betydligt lägre än många andra streamingtjänster. Förra månadens partnerlansering var väldigt framgångsrik och nu är vi glada över att kunna ge ännu fler människor möjligheten att utforska Paramount+”

Priset för den nya strömningstjänsten är 69 kronor i månaden. Det går att teckna ett 7-dagars provabonnemang som är gratis.

Paramount+
Paramount+

Abonnenterna får tillgång till fler än 6 000 filmer och serieavsnitt från Paramount Pictures, Showtime, Comedy Central, MTV och Nickelodeon. Desto viktigare är att alla framtida serier från bland annat Showtime bara kommer att kunna ses på Paramount+.

Undrar du hur Paramount+ står sig prismässigt mot de andra strömningstjänsterna? Läs vår kompletta strömningsguide här!

Läs också Vi utser den bästa strömningstjänsten I och med Disney+ har strömningskriget satt igång på allvar, men vilka av de stora MÅSTE du ha?

Ett antal originalproduktioner från CBS All Access får exklusiva premiärer på Paramount+, bland annat Guilty Party (med Kate Beckinsale) och The Harper House.

På grunn av coronakrisen har Kate Beckinsale ersatt Isla Fisher i huvudrollen i den kommande Paramount+-serien “Guilty Party” (Foto: Paramount)

Följande exklusiva titlar kommer att vara tillgängliga efter den nordiska premiären:

 

Läs också ”Arya Stark” släpps lös i civilisationen! Nykomlingen Paramount+ lanseras med Maisie Williams som snabbkäftad eremit som plötsligt släpps lös i det fria. Roligt, men lite oförlöst.

Paramount utlovar också lokalproducerat, nordiskt innehåll. Det enda de hittills har annonserat (en dansk tecknad barnserie, Hunden Ib, som redan går på SVT) vittnar dock inte om några större ambitioner på detta område, som domineras av Netflix och HBO.

Paramount+ kommer också att vara hem till en rad storfilmsserier som Mission Impossible, Indiana Jones, Gudfadern-trilogin, samt nya exklusiva premiärer vid lanseringen, till exempel Light of my Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose, Escape from Pretoria och Trouble.

I och med Paramount+ blir strömningsmarknaden ännu mer fragmenterad, fler och fler aktörer har exklusiva rättigheter till ”egna” filmer och serier, både nya och äldre titlar

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Ljud & Bilds dedikerade filmrecensent och VD. Tor har arbetat på L&B sedan 2005. Under 2003–2005 ägde han och en partner ett tidningsförlag med bland annat en filmtidning i portföljen, ett intresse han har tagit med sig till L&B. Tor har en cand.polit-utbildning från UiO men känner sig väldigt hemma bakom ratten på ett medieföretag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Game over?

Percy Jackson-trailer

Mr & Mrs Smith kommer tillbaka!

Mord i Venedig går snart att streama

Bättre än Yellowstone?

Spidey!

Trailer för Reacher

Förnyad!

Kommer till strömning

Så Yellowstone var inte (helt) död

Så fungerar Dashtoon

Kommer till Disney+!

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen