Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Lexus UX 300e

Lexus är inte ett varumärke man associerar med folkliga bilar, men med UX 300e har de helt klart gjort ett undantag. Lyckligtvis är det inte på bilstereofronten Lexus har snålat. Om du gillar bilstereo från Mark Levinson så ska du ta en närmare titt på den här bilen!

ML-systemet består bland annat av 13 högtalare och en pekplatta styr Premium-navigeringen samt Lexus Link-appens anslutna tjänster. Skärmen är på fullvuxna 10,3 tum.

Konstigt nog har Lexus valt CHAdeMO snabbladdning, som är begränsad till 50 kW maximal effekt, och normal laddning är högst 6,6 kW. Batteripaketet har en bruttokapacitet på 54,3 kWh och räckvidden på 400 km anges enligt den gamla och opålitliga NEDC-standarden. Förvänta dig inte mer än 300 km här. Med andra ord är batteri- och laddningskapacitet under medel hela vägen. Men Mark Levinson!

Läs vårt test av Lexus UX 300e med Mark Levinson-ljud.

Annons

Också i detta test:

Volkswagen ID.4

Hyundai Ioniq Electric

Hyundai Kona Electric

Kia e-Soul

Mini Cooper SE

Nissan Leaf

Renault Zoe

Volkswagen ID.3

Tesla Model 3

DS 3 Crossback E-Tense

Mazda MX-30

Polestar 2

Volvo XC40 Recharge Pure Electric

Peugeot e-208

Skoda Enyaq iV

Audi e-tron 50 / 55 Quattro

Jaguar i-Pace

Mercedes-Benz EQC

Porsche Taycan Turbo S

Tesla Model S

Tesla Model X

Tesla Model Y

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.