Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Volkswagen ID.4

ID-serien är Volkswagens stora satsning på elbilar och det handlar om tekniskt avancerade saker till folkliga priser. ID.4 är en familjevänlig SUV i toppmodern inpackning.

Standardversionen har adaptiv farthållare, navigering med 10-tums pekskärm och röststyrning. Nödbroms och fotgängarigenkänning samt filhållarassistent är också standard, plus parkeringssensorer fram och bak samt LED-ljus hela vägen runt.

Max-paketet innehåller dessutom döda vinkel-assistent, köassistent, proaktivt passagerarskydd och progressiv styrning. Alltså att ratten vrider på sig av sig själv baserat på väg- och trafiksituationen och kan göra undanmanövrar. Man kommer också åt bilen även utan nyckel och bagageluckan är sensorstyrd.

Och stereon?

När det gäller ljud är det samma anläggning i Standard- och Max-versionerna. Åtminstone i första batchen av bilen som heter 1st. Det betyder sex högtalarelement och en subwoofer, det är allt vi vet ännu så länge. Det har också rått viss förvirring kring lillebror ID.3 och kusinen Skoda Enyaq iV angående ljudsystemet. Det verkar som om senare versioner av ID.3 kommer att kunna få Beats-ljudsystem, medan Skodan kommer att kunna levereras med Canton. En kvalificerad gissning är därför att även ID.4 kommer att kunna få ett uppgraderat ljudsystem så småningom. Låt oss hoppas på det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen