Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Annonsinnehåll: Marshall Motif II A.N.C

Nu kan du ta med dig det massiva ljudet från livescenens största klassiker överallt

Skrivet av - Publicerad 2023-09-14 - 08:33
Marshall Motif II A.N.C

Blunda och tänka tillbaka på dina största konsertupplevelser. Stämningen, den euforiska känslan av att se idolerna på scenen – och den massiva väggen av ljud. Chansen är stor att du också tänker på en klassisk svart förstärkare med stilren design och ett namn i kursiv stil: Marshall. Det hårda, rena och massiva konsertljudet har nämligen ofta burits fram av Marshall-förstärkare – de har varit nästan synonyma med liveupplevelser ända sedan det brittiska företaget lanserade sin första gitarrförstärkare 1962. Jimi Hendrix, AC/DC, Guns’n’Roses, Muse, Blur, Slayer … Listan är oändlig.

dsa

Men stort ljud kan även komma i mindre förpackningar. Marshall har gjort sig ett stort namn inom trådlösa högtalare för vardag och fest – och har tidigare utmärkt sig med de trådlösa öronsnäckorna Motif. Nu har de brittiska ljudspecialisterna introducerat nästa generation – Motif II A.N.C – så att du kan ta med dig det fantastiska Marshall-ljudet vart som helst.

Motif II A.N.C. lhar nämligen BT LE Audio, som garanterar ett ljud som är så nära originalinspelningen som möjligt.

Front row sound – ljudet från första raden på en konsert – kallar Marshall det.

Den fylliga, täta, skarpa känslan du får när musiken fyller allt. Och det är lätt att få med Motif II A.N.C. Öronsnäckorna är utformade för att passa i alla hörselgångar. När de väl är på plats kan du inte bara uppleva Marshalls signaturljud, du kan göra det utan distraktioner. Den aktiva brusreduceringen ser till att inget utifrån stör dig – oavsett om du sitter på ett fullsatt tåg på väg till jobbet, klipper gräset eller cyklar på trafikerade vägar. Om du behöver växla ett par ord med någon kan det praktiska transparency mode snabbt släppa in omvärlden för en snabb pratstund. Den inbyggda mikrofonen ser naturligtvis till att du också kan ringa telefonsamtal när du är på språng.

dsa

Trådlöst är smart – men Bluetooth har ett rykte om sig att försämra ljudet när signalen skickas från telefonen till öronen. Men unikt nog är det inte så med Marshall Motif II A.N.C. Dina nya favoritsnäckor har nämligen BT LE Audio, som garanterar ett ljud som är så nära originalinspelningen som möjligt. BT LE Audio är en framtidssäker teknik som ser till att anslutningen är optimal – och garanterar dig den ultimata trådlösa upplevelsen när du lyssnar på musik eller streamar filmer och serier.

Du kommer aldrig att tröttna på att lyssna – så det är bra att batteriet är nästan omöjligt att tömma. Sex timmars oavbruten speltid – och ett laddfodral med 30 timmar som bara behöver ha dina Marshall Motif II A.N.C. i femton minuter för att ge dig en extra timmes fördjupning i musiken.

dsa

Marshall ger dig inte bara den perfekta miljön för din favoritmusik, Motif II A.N.C. har en app där du kan ta full kontroll över både ljudet och spellistorna. Och att alltihop dessutom kommer med ett inbyggt gott samvete är en bonus – både fodralet och snäckorna är tillverkade av 70 procent återvunnen plast, som bland annat utvinns ur begagnad elektronik och vattenflaskor. Och den långa batteritiden gör energiförbrukningen minimal.

dsa

Även om ljudet är viktigast så skadar det inte med snygg design. Redan när du håller i laddningsfodralet till dina nya öronsnäckor kommer du att känna den speciella Marshall-andan. Namnet Marshall är förstås del av designen, själva förpackningen för tankarna till de klassiska förstärkarna och hemmahögtalarna. Ett diskret M i den välbekanta Marshall-stilen på varje öronsnäcka låter omgivningen veta att du kräver högsta kvalitet när du lyssnar.

Du kanske inte kan gå på alla konserter du skulle vilja. Men med Marshall Motif II A.N.C. kan du ändå ta med dig det stora konsertljudet – utan att bli störd av ljud utifrån.

Ljud & Bild Marketing

Samsung TQ98Q80C: Kingsize TV!

Prisvärd MiniLED-TV

Samsung möter LG i OLED-duell

Rulla till toppen