Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Annonsinnehåll: HyperX

HyperX har som mission att utveckla gaming-produkter för alla sorters spelare

Det prisbelönta HyperX-varumärket är känt för att konsekvent leverera produkter som ger överlägsen komfort, estetik, prestanda och tillförlitlighet.

Skrivet av - Publicerad 2022-07-21 - 09:22
HyperX

HyperX har som mission att utveckla gaming-produkter för alla sorters spelare – headsets, tangentbord, möss, laddningstillbehör för konsolspelare, musmattor – både i spelgemenskapen och bortom den. Det prisbelönta HyperX-varumärket är känt för att konsekvent leverera produkter som ger överlägsen komfort, estetik, prestanda och tillförlitlighet. HyperX-utrustningen föredras av kändisambassadörer, professionella spelare och teknikentusiaster över hela världen eftersom den är skapad av människor som har en passion för gaming. Vi har sålt fler än 20 miljoner spelheadsets, en miljon tangentbord och en miljon mikrofoner över hela världen och har inga planer på att sakta ner.

Gå med i globala #HyperXFamily och få reda på hur HyperX-produkter kan förbättra dina konsolupplevelser och höja prestanda för både dig och din PC, konsol eller mobila enhet. Oavsett hur skicklig du är och hur du än spelar så omfamnar vi alla spelentusiaster överallt med vår grundläggande övertygelse: We’re All Gamers.

HyperX Cloud Alpha Wireless 1 main

HyperX Cloud Alpha Wireless gaming-headset

300 timmars batteri*. Två kammare. Noll sladdar

Få massiv batteritid på 300 timmar och spela i över en vecka utan att batteriet tar slut. Spela igenom flera spelkampanjer utan att ladda och njut av varje minut i full komfort med Cloud Alpha Wireless klassiska mjuka HyperX-minnesskum och öronkuddar av konstläder som andas. HyperX Dual Chamber Drivers ger ett otroligt rent ljud eftersom tvåkammarsystemet skiljer mellan de höga tonerna och de djupa bastonerna. När det kombineras med DTS® Headphone:X®** Spatial Audio, som ger exakt ljudlokalisering och uppslukande surroundljud, kan du fly in i dina fantasispelvärldar eller ha laserfokus på konkurrenterna. Kolla batteritiden, ställ in equalizern och få tillgång till fler anpassningar via den lättanvända HyperX NGENUITY-programvaran.

 • Upp till 300 timmars batteritid*
 • DTS® Headphone:X®** Spatial Audio ***
 • HyperX Dual Chamber Drivers
 • Klassisk HyperX-komfort och -hållbarhet
 • Inbyggd ljudkontroll
 • Löstagbar, brusreducerande mikrofon med LED-indikator
 • Kompatibel med NGNUITY-programvaran
 • Kompatibel med PC

Pris: 1700 SEK

HyperX Cloud Alpha Wireless 3 side

*Testad med 50 % hörlursvolym. Batteritiden beror på användningen.
**DTS, DTS:X, DTS Sound Unbound, Headphone:X, DTS-logotypen och DTS:X-logotypen är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör DTS, Inc. i USA och andra länder. © 2020 DTS, Inc. MED ENSAMRÄTT.
***Endast PC
Trådlös räckvidd kan variera beroende på miljöförhållanden

HyperX Pulsefire Haste Wireless Black 1 top down

HyperX Pulsefire Haste Wireless Gaming Mouse

Sikta snabbare, spela bättre.

Den trådlösa spelmusen HyperX Pulsefire Haste är fullproppad med de bästa funktionerna från den ultralätta Pulsefire Haste, plus en trådlös anslutning och lång batteritid, men väger bara 2 gram mer*. Om du har varit tveksam till att klippa av sladden så behöver du inte oroa dig. Pulsefire Haste har en responstid på 1 ms och 2,4 GHz-signal som ger en trådlös anslutning med låg latens som uppfyller elitspelarnas krav. Inte nog med det, med upp till 100 timmars batteritid** får du mer än fyra hela dagars klick på en enda laddning av honeycomb-musen. Tack vare en responsiv design med delade knappar behöver du inte oroa dig för missade klick eftersom de tillfredsställande, taktila TTC Golden-mikrobrytarna är testade att tåla upp till 80 miljoner klick. Om du föredrar sladd så inkluderar HyperX även en HyperFlex-kabel som tillsammans med virgin grade-skates gör att musen glider jämnt och smidigt.

 • 2,4 GHz trådlöst med upp till 100 timmars batteritid*
 • Ultralätt hex shell-design
 • Dammtålig, vattenavstötande
 • Dammavstötande TTC Golden-mikrobrytare
 • Rena virgin-grade-PTFE-skates
 • Grepptejp ingår
 • Användardefinierbar med HyperX NGNUITY-programvara
 • Pixart 333-sensor
 • Kompatibel med flera plattformar

Pris: 699 SEK

HyperX Pulsefire Haste Wireless Black 4 side

* Svart version väger 61g, vit version väger 62g, vikt utan kabel
** Testad under kontinuerlig användning med belysning avstängd. Batteritiden varierar beroende på användning och datorförhållanden

HyperX-utrustningen föredras av kändisambassadörer, professionella spelare och teknikentusiaster över hela världen

HyperX QuadCast S Black 1 main

HyperX QuadCast™ S USB-mikrofon

Fantastisk RGB-mikrofon för streamers och innehållsskapare.

HyperX QuadCast™ S är en USB-kondensatormikrofon med fantastiskt ljud och utseende. Den otroliga RGB-belysningen och de dynamiska effekterna lägger till stil och känsla till varje stream och system och är anpassningsbara via HyperX NGENUITY-programvara. QuadCast S är en fristående mikrofon med vibrationsdämpare som minimerar bakgrundsljud från vardagen och har ett inbyggt sprak-filter för att minska slutarljud. Få omedelbar kontroll över mikrofonens status med LED-indikatorn och tryck bara på mute-knappen för att undvika missöden i sändningen. Med fyra valbara polära mönster är denna mikrofon förberedd för nästan alla inspelningssituationer och har även en förstärkningskontroll som snabbt justera ingångskänsligheten. Den medföljande monteringsadaptern passar gängstorlekarna 3/8 tum och 5/8 och är kompatibel med de flesta stativ.

QuadCast S är certifierad av Discord och TeamSpeak™, så du kan vara säker på att mikrofonen sänder högt och tydligt till alla dina följare och lyssnare. Du kan också övervaka mikrofonen i realtid med hjälp av det praktiska hörlursuttaget på baksidan. Mikrofonen är kompatibel med flera plattformar så du får suverän ljudkvalitet oavsett om du ansluter till en PC, PS4™ eller Mac®.

 • Strålande RGB-belysning med dynamiska effekter*
 • Antivibrationsdämpare
 • Tryck-för-att-dämpa-sensor med LED-indikator
 • Fyra valbara polära mönster
 • Bekväm justering av förstärkning
 • Anpassningsbar via HyperX NGNUITY-programvara
 • Monteringsadapter, inbyggt sprak-filter och hörlursuttag**
 • Kompatibel med flera enheter och applikationer

Pris: 1799 SEK

HyperX QuadCast S Black 2 side

*Tillgängliga funktioner varierar beroende på modell och land. Kontrollera din lokala återförsäljare/onlineåterförsäljare för tillgänglighet.
**Mikrofonbom ingår ej.

HyperX Alloy Origins PBT Nordic Red 1 main

HyperX Alloy Origins™ PBT mekaniskt gaming-tangentbord

Slitstarka PBT-tangenthattar i kompakt design.

HyperX Alloy Origins PBT är ett kompakt, gediget tangentbord med anpassade, mekaniska HyperX-brytare som är utformade för att ge spelare den bästa kombinationen av stil, prestanda och tillförlitlighet. Den här versionen förbättrar tåligheten genom att lägga till förmonterade PBT-tangenthattar med sidotryck. De mekaniska brytarna från HyperX är byggda med exponerade lysdioder, så att mer av ljuset blir synligt, vilket resulterar i en mer strålande, fantastisk belysning. De är också utrustade med en aktiveringskraft och slaglängd som är elegant balanserad för respons och noggrannhet. Alloy Origins är byggd med en ram av aluminium, vilket gör att den behåller sin styvhet och stabilitet. Tangentbordet har fötter som kan ställas i tre olika lutningsvinklar. Tangentbordslayouten är i full storlek, med en kompakt design som inte tar plats på skrivbordet. För bärbarhetens skull har tangentbordet en löstagbar USB-C-kabel. Anpassa belysning, skapa och justera spellägen med kraftfull, lättanvänd HyperX NGENUITY-programvara.

 • Högkvalitativa hållbara PBT nyckelbrytarlock
 • Responsiva mekaniska HyperX-brytare*
 • Tåligt byggt: Ram helt av flygplansklassad aluminium
 • Kompakt design för att maximera utrymmet
 • Strålande RGB-ljuseffekter
 • Avancerad anpassning med HyperX NGENUITY-programvara
 • Tre justerbara tangentbordsvinklar
 • Spelläge, 100 % anti-ghosting och N-key rollover-funktionalitet

Pris: 1249 SEK

HyperX Alloy Origins PBT Nordic Red extra side

* Tilgjengelige bryterfarger varierer per land. Vennligst sjekk din lokale forhandler / nettforhandler for tilgjengelighet.
Ljud & Bild Marketing

Mycket bild för pengarna

Vilken TV är bäst för gaming?

Bild av studiokvalitet

Rulla till toppen