annons
annons

IFA 2013

Smått och gott från Panasonic

Inspelningsbar blu-ray, småljud och läcker kamera visades på IFA

DMR-BCT835

Kabelboxar med inspelning är inget nytt. Men Panasonic DMR-BCT835 har förutom en hårddisk även inspelning till Blu-ray och det är unikt. Boxen har även 4K-uppskalning, dubbla tuners och inspelning från smartmobiler.

SC-HTE80

TV-högtalaren SC-HTE80 är diskret eftersom man ställer TV:n ovanpå den (vad vi nu ska kalla det formet?) och pumpar ut 120 watt. Integrerad subwoofer, anslutning via HDMI och Bluetooth.

SC-NA30

Den bärbara bluetooth-högtalaren SC-NA30 har ett rejält batteri  som klarar sig 20h och kan dela med sig av strömmen för att ladda din smartmobil via USB. I transportläge skyddas rattarna så att man inte råkar skruva på dem.

SC-NA10

Lillebror SC-NA10 har lika lång batteritid och kan också ladda din smartmobil. Lite smidigare i formatet och snygga fodral i olika färger.

DMC-GX7

Lumix GX7 är en av våra favoritkameror vilket du kan läsa i testet som kommer i nästa nummer. Bilderna är faktiskt tagna med en sådan.

DMC-FZ72EP

Inte lika ny men ändå imponerande är superzoom-kameran DMC-FZ27EP som har makalösa 60x zoom. Extrema närbilder för folket.

 

Alltid uppdaterad!

Fri tillgång till Ljud & Bild i en månad

0:-