Search
Generic filters

: Adonit Jot Touch

Prisvärd pekpenna

Adonit bygger Adobes penna men har en egen, billigare variant för alla som inte behöver integrationen med Adobes programvara.

Ljud & Bild tycker

Bra stöd för en mängd appar. 11 timmars batteritid och tryckkänslig spets.
Inget väsentligt med tanke på priset.
 • Digital pekpenna
 • Tryckkänslig spets
 • USB-laddning
 • Anpassad för Apple iPad 3 och senare, iPad Air, iPad mini
Visa mer
Visa mindre

Riktpris: 850 kr

Om man inte behöver integrationen med Adobes appar utan använder helt andra program för fotoredigering, skisser och anteckningar, kan Adonits egen penna vara ett prisvärt alternativ till Adobe Ink.

Jot Touch har kanske inte samma snygga design som Adobes Ink & Slide, men bortsett från stöd för Adobe Creative Cloud saknar den inte mycket för att vara perfekt för en lång rad appar.

Som med alla pekdon finns det ibland en liten försening från när man trycker och till när skärmen reagerar. Knapparna kan enkelt programmeras så att man aktiverar de vanligaste inställningarna med en lätt tryckning. Ur den synvinkeln skiljer sig Adonits pekpenna inte så mycket från andra, men den är mer rejäl och tillräckligt tjock för att ligga bättre i handen. Precis som många andra stöder dem ”palm rejection”, så att man kan fortsätta rita med den även om man lägger handen eller fingrar på skärmen.

Tack vare direkt stöd i fler än 20 appar är Adonit-pennan väldigt användbar, men bristen på stöd för Adobes CC-funktioner kan vara begränsningen som gör att somliga i stället lägger dubbelt så mycket på Adobes Pen & Ink. Alla andra klarar sig utmärkt med Adonit Jot Touch.

Vi uppskattar verkligen att du läser Ljud & Bild.
Logga in för att läsa vidare.

Prova Ljud & Bild i 30 dagar för 3 kr

Full tillgång till alla +artiklar, vårt testarkiv med tusentals produkter, Alla nyheter, recensioner och guider Se fler alternativ här
forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Citation Tower bevisar att convenience-ljud inte måste vara små, diskreta bordshögtalare med stora kompromisser.
  Electrocompaniet har uppgraderat sin bästa integrerade förstärkare. ECI 6DX MKII har en superbra streamer och allt digitalt innanmäte du behöver.
  Samsung Galaxy Z Fold 2 är den hopfällbara mobilen du alltid har önskat dig.
  Vill du bli av med oväsen?
  Vi undrade när highend-klassen skulle få sina första brusreducerande hörlurar. Det är naturligtvis Bang & Olufsen som är först – och Beoplay H95 ger mersmak!
  Den senaste iMacen är den bästa stationära Mac-datorn för många, trots en inte helt oväsentlig nackdel.
  TAG Heuer Connected är mer än en smart träningsklocka, den är ett snyggt armbandsur också.
  JBL ger sig in i ANC-toppklassen med en hörlur som är rolig att lyssna på och som tar bort bruset effektivt.

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Nikon Z5

  Riktpris: 21200 kr Billig inträdesbiljett till fullformat

  Oneplus 8 Pro (kamera)

  Riktpris: 10000 kr Stark uppryckning för OnePlus kamera

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Riktpris: 12000 kr Billigmärket Xiaomi slår till med en utmärkt kamera

  6 mobilkameror

  Riktpris: kr Mobilerna som tar de bästa semesterbilderna
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.