TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Nu kan du titta på Disney+ på Panasonic tv

Dagens goda nyhet för Panasonic-ägare: Nu får TV-apparaten stöd för Disney+.

forfatter
Publicerad 2021-09-17 - 10:00

Panasonic är känt för användarvänliga tv-apparater med bra bildkvalitet, inklusive ett antal OLED-skärmar som vi på Ljud & Bild har testat med bra resultat. På senare tid har de dock halkat efter konkurrenterna något på appfronten, där några populära streamingtjänster har lyst med sin frånvaro. Lyckligtvis kommer det att bli en förbättring nu: Panasonic meddelade idag att Disney + kommer att finnas tillgängligt på sina smarta tv-apparater från 2017 och framåt.

Disney+ på Panasonic tv

Avsaknaden av den populära Disney-appen har varit en stor miss på Panasonics tv-apparater: Med sin gedigna katalog (inklusive innehåll från Disney, Pixar, National Geographic för att inte glömma Marvel- och Star Wars -universe) erbjuder den massor av underhållning för både små och stora. Genom Disney+ får du också tillgång till Star-tjänsten med innehåll från bland annat 20th Century Studios.

Flera Disney -produktioner finns med hög bildkvalitet. Star Wars-serien The Mandalorian och Marvel-serien The Falcon and the Winter Soldier serveras till exempel i glittrande 4K Dolby Vision HDR -kvalitet, som nu även äntligen kan avnjutas på utvalda Panasonic -modeller.

Läs också Briljant OLED-TV Panasonics OLED-flaggskepp JZ2000 gör filmer och TV-serier till en ren njutning att titta på.

Finns på modeller från 2017 och nyare

DSC_0059 DSC_0049 DSC_0064 DSC_0050 DSC_0061
<
>
Vi hittade Disney -appen på en äldre Panasonic -modell som vi har stående (FX600). (Foto: Audun Hage)

Den nya Disney-appen är tillgänglig för nedladdning idag och kommer att vara kompatibel med Panasonic tv-modeller från 2017 och senare, som använder operativsystemet MyHomeScreen. Den ska vara synlig i appmenyn.

Dessa modellserier från Panaonic ska nu stödja Disney +: EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ och JX.

OBS! För att komma åt Disney+ måste du naturligtvis också vara prenumerant. Det kostar för närvarande 89 kronor per månad (utan bindningstid) eller 890 kronor i 1 år.

 

Läs hela artikeln? eller bli medlem i LB+.

Med LB+ får du tillgång till allt innehåll på ljudochbild.se

I LB+ ingår:
  • Fler än 6 000 produkttester
  • Undvik felköp med våra tips och guider
  • Var med i L&B-forum med andra ljud- och bildfantaster
  • Stora rabatter hos våra partner i LB+ Fördelsklubb
  • Alltid uppdaterad med senaste nytt
  • Nyhetsbrev direkt i din inkorg
  • Stäng av annonser (gäller bara 12-månaders prenumeration)
  • L&B TechCast – en podcast med L&B
  • Ingen bindningstid, säg upp när du vill!

Vi testar för dig!

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Verkar inte funka i sverige..

Skulpturen är en lyx-TV Om du har en strikt estetisk smak - och en galen summa pengar för att förverkliga den - kan C Seed N1 ge dig en "osynlig" 165-tums TV i vardagsrummet.
Stranger Things får rumsligt ljud Den fjärde säsongen av Stranger Things kommer strax att låta ännu bättre.
Vi testar den nya 2022-versionen av The Frame Årets version av Samsung The Frame ser ännu mer ut som en tavla tack vare en mattare skärmyta. Och så kan den ställas på högkant!
Nya QLED-TV-apparater från... Sharp?! Sharp är tillbaka i Norden och presenterar en ny Android TV-serie med QLED-teknik och inbyggt ljud från Harman Kardon!
TCL lanserar 98-tummare till rekordpris Drömmer du om en riktig biograf hemma? TCL slår ett slag för de riktigt stora TV-skärmarna med 98C735.
LG avslöjar ny design-TV En potentiell utmanare till Samsung The Frame?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend