Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

Nu kan du titta på Disney+ på Panasonic tv

Dagens goda nyhet för Panasonic-ägare: Nu får TV-apparaten stöd för Disney+.

Skrivet av / 2021-09-17 - 10:00
Nu kan du titta på Disney+ på Panasonic tv

Panasonic är känt för användarvänliga tv-apparater med bra bildkvalitet, inklusive ett antal OLED-skärmar som vi på Ljud & Bild har testat med bra resultat. På senare tid har de dock halkat efter konkurrenterna något på appfronten, där några populära streamingtjänster har lyst med sin frånvaro. Lyckligtvis kommer det att bli en förbättring nu: Panasonic meddelade idag att Disney + kommer att finnas tillgängligt på sina smarta tv-apparater från 2017 och framåt.

Disney+ på Panasonic tv

Avsaknaden av den populära Disney-appen har varit en stor miss på Panasonics tv-apparater: Med sin gedigna katalog (inklusive innehåll från Disney, Pixar, National Geographic för att inte glömma Marvel- och Star Wars -universe) erbjuder den massor av underhållning för både små och stora. Genom Disney+ får du också tillgång till Star-tjänsten med innehåll från bland annat 20th Century Studios.

Flera Disney -produktioner finns med hög bildkvalitet. Star Wars-serien The Mandalorian och Marvel-serien The Falcon and the Winter Soldier serveras till exempel i glittrande 4K Dolby Vision HDR -kvalitet, som nu även äntligen kan avnjutas på utvalda Panasonic -modeller.

Läs också Briljant OLED-TV Panasonics OLED-flaggskepp JZ2000 gör filmer och TV-serier till en ren njutning att titta på.

Finns på modeller från 2017 och nyare

DSC_0059 DSC_0049 DSC_0064 DSC_0050 DSC_0061
<
>
Vi hittade Disney -appen på en äldre Panasonic -modell som vi har stående (FX600). (Foto: Audun Hage)

Den nya Disney-appen är tillgänglig för nedladdning idag och kommer att vara kompatibel med Panasonic tv-modeller från 2017 och senare, som använder operativsystemet MyHomeScreen. Den ska vara synlig i appmenyn.

Dessa modellserier från Panaonic ska nu stödja Disney +: EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ och JX.

OBS! För att komma åt Disney+ måste du naturligtvis också vara prenumerant. Det kostar för närvarande 89 kronor per månad (utan bindningstid) eller 890 kronor i 1 år.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun anställdes som journalist på Ljud & Bild 2004 och har spelat en aktiv roll i utvecklingen av L&B som tidning och webbplats. Audun är extremt kvalitetsmedveten och känd för sina kräsna öron och skarpa ögon. Som redaktionschef håller han ett öga på allt som journalisterna skriver. Han ansvarar också för Ljud & Bilds TV-tester.

1 reaktion på ”Nu kan du titta på Disney+ på Panasonic tv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hisense höjer ribban med ny flaggskepps-TV

Ny 98" Samsung-TV redo för Sverige

TIME: LG:s trådlösa OLED kan förändra våra liv

Avancerad nanoteknik som förbättrade TV-bilden får Nobelpris

Nu är den här

Från pytteliten till kolossal: TCL MQLED80

Snart i butik: Hisense 100" U7KQ

Kan en trådlös OLED-TV vara värd så här mycket pengar?

Mer sofistikerad konst till The Frame

Här är höstens nya TV-modeller från Philips

Ny Playstation-app för Android TV

Thomson på IFA: Visar genomskinlig OLED

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen