Nyheter

Nu kan du ha samma mailprogram på mobilen och surfplattan som du är van vid från kontoret.
Annons
Annons
forfatter

En av de bästa egenskaperna med mobiltelefoner och surfplattor är att man kan hänga med i sin e-post även om man lämnar kontoret för att göra ett hastigt besök i verkligheten utanför. Men om man ska vara helt ärlig så stinker de flesta mailklienter till mobila enheter, oavsett märke eller operativsystem.

Och även om alla älskar att klaga på Microsoft Outlook för att det är så tungt och fyllt med onödiga funktioner så fungerar det faktiskt. Det gör vad det ska och man har koll på sina mail och möten på samma ställe. Därför är det en god nyhet att man från och med i dag kan skaffa Outlook till iOS och Android. Gratis, till och med!

Lanseringen av Outlook till mobile enheter kommer plötsligt, men kanske ändå inte helt som en överraskning. I december köpte Microsoft företaget Acompli, som hade gjort en populär mailklient till just iOS och Android. Och nu, en månad senare, är Microsoft färdiga med ett mobilt Outlook. Det säger ju sig själv att programmen har samma kodbas. Det är ingen tvekan om saken, Microsoft har dock bytt ut namnet i gränssnittet så att Outlook-användarna känner sig hemma.

Outlook-klienten tar bara 10 MB plats så den går att installera på de flesta enheter. Hur den är att arbeta med i praktiken får vi återkomma till när vi har tittat närmare på den. I förmiddags var det lång kö till nedladdning av Outlook på Google Play…

Källa: Gizmodo

Outlook_top-460x230

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.
Annons
Annons

Läs också

Acers chromebook-nyheter har mer kraft än många bärbara PC-datorer.
Externt grafikkort ger den kompakta bärbara datorn extra muskler för spel både hemma och borta.
Snabbare grafik, snabbare CPU, snabbare skärm.
Det senaste tillskottet till Surface Pro-sortimentet har bland annat LTE Advanced inbyggt.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft än många bärbara PC-datorer.
Succéförfattaren till ”Bosch” kommer med en ny serie på Netflix.
Är batteriet dåligt i din Sonos Move? Nu kan du byta ut det själv.
Samsungs nya trådlösa öronproppar har intelligent aktiv brusreducering.
Precis som förra året kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre olika varianter: Galaxy S21, Galaxy S21+ och Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorma videovägg hamnar antagligen inte i vardagsrummet i första taget, men du kommer nog få se den i aktion ändå!
Trappar upp kampen mot Sonos med nya Sound Bar 550.
Externt grafikkort ger den kompakta bärbara datorn extra muskler för spel både hemma och borta.
Användbart 35 mm-objektiv till Sonys fullformatkameror.
Snabbare grafik, snabbare CPU, snabbare skärm.
Earins nya öronsnäckor lovar bättre bas och ljudkvalitet än konkurrenterna
Ny 1,4 meter bred infotainment-skärm täcker hela instrumentpanelen.