Search
Generic filters

Gratis Outlook till Android och iOS

Nu kan du ha samma mailprogram på mobilen och surfplattan som du är van vid från kontoret.

En av de bästa egenskaperna med mobiltelefoner och surfplattor är att man kan hänga med i sin e-post även om man lämnar kontoret för att göra ett hastigt besök i verkligheten utanför. Men om man ska vara helt ärlig så stinker de flesta mailklienter till mobila enheter, oavsett märke eller operativsystem.

Och även om alla älskar att klaga på Microsoft Outlook för att det är så tungt och fyllt med onödiga funktioner så fungerar det faktiskt. Det gör vad det ska och man har koll på sina mail och möten på samma ställe. Därför är det en god nyhet att man från och med i dag kan skaffa Outlook till iOS och Android. Gratis, till och med!

Lanseringen av Outlook till mobile enheter kommer plötsligt, men kanske ändå inte helt som en överraskning. I december köpte Microsoft företaget Acompli, som hade gjort en populär mailklient till just iOS och Android. Och nu, en månad senare, är Microsoft färdiga med ett mobilt Outlook. Det säger ju sig själv att programmen har samma kodbas. Det är ingen tvekan om saken, Microsoft har dock bytt ut namnet i gränssnittet så att Outlook-användarna känner sig hemma.

Outlook-klienten tar bara 10 MB plats så den går att installera på de flesta enheter. Hur den är att arbeta med i praktiken får vi återkomma till när vi har tittat närmare på den. I förmiddags var det lång kö till nedladdning av Outlook på Google Play…

Källa: Gizmodo

Outlook_top-460x230

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Fritt val av ljuseffekter och inspelningskaraktäristik.
  Bang & Olufsen i gaming-samarbete med e-sportmästarna i Astralis. Första gaming-headsetet kommer i vår.
  Nya Omen-tillbehör med Warp Wireless-teknik.
  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.

  Aktuella erbjudanden

  Annons
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.