Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Nyhet

TAG Heuer Connected Calibre E4

TAG Heuer Connected Calibre E4 kommer i två storlekar.

Av / 2022-02-13 - 22:30
TAG Heuer Connected Calibre E4

Jag blev lite överraskad när jag fick pressmeddelandet på TAG Heuer Connected Calibre E4. Är det verkligen sju år seden TAG Heuer släppte sin första Connected-smartwatch, tänkte jag. Men så kom jag på att jag trots allt hade testat den själv. Den gången tyckte jag att den var stor, dyr och trög. Alldeles för stor för de flesta handled och mer än dubbelt så dyr som en Apple Watch.

Den förra och tredje generationen, testade jag i 2020, och då hade den äntligen blivit snabb, mer ljusstark och mycket mer användbar. Men fortfarande för stor – och dyr.

Läs också TAG Heuer Connected Watch TAG Heuers första smartklocka passar inte alla, men är skamlöst lockande för de mest kräsna användarna där ute.

TAG Heuer Connected Calibre E4

TAG Heuer Connected Calibre E4 duo
TAG Heuer Connected Calibre E4 duo

Den nya, fjärde generationen, har blivit långt smalare i uttrycket och levereras i två storlekar; 42 och 45mm diameter som visat på bilden ovanför. Båda har boett i rostfritt stål med den nya Calibre E4-modulen som innehåller en Qualcomm Snapdragon 4100+ processor, och 45mm-utgåvan har en keramisk bezelring med minutmarkeringar.

TAG Heuer Connected Calibre E4 lugs
TAG Heuer Connected Calibre E4 lugs

Klockorna har fått flera sensorer och mäter nu höjdmeter. Träningsappen är uppdaterad med flera funktioner, med bland annat en slags PT som guidar dig genom träningspassen – som man kan välja från ett ännu större urval än man kunde tidigare.

Man kan också skräddarsy sina egna träningspass – som lagras och hämtas från pekskärmen och den elektroniska kronan när man önskar.

TAG Heuer Connected Calibre E4 orange
TAG Heuer Connected Calibre E4 orange

De nya Connected-klockorna kommer med Wear OS 2 installerad och man kan uppgradera till Wear OS 3 gratis, när den finns tillgänglig för nedladdning.

Den större 45mm-utgåvan kan också levereras med en svart DLC-yta, och har äntligen fått upp till 30% längre batteritid jämfört med sin föregångare.

Läs också TAG Heuers smartklocka är i en klass för sig TAG Heuer Connected är mer än en smart träningsklocka, den är ett snyggt armbandsur också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen