Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Xiaomi Smart Humidifier 2 fixar rätt luftfuktighet

Xiaomis nya luftfuktare har vattenrening och aromaterapi samt sägs vara tyst nog för sovrummet.

Skrivet av / 2023-05-20 - 14:06
Xiaomi Smart Humidifier 2 fixar rätt luftfuktighet

I Skandinavien har vi i allmänhet för torr luft inomhus under stora delar av året vilket ger torr hud, rinnande ögon och problem med luftvägarna. Förutom att förbättra ventilationen är en luftfuktare ett bra sätt att åtgärda det.

Xiaomi Smart Humidifier 2 sägs göra det genom en snabb luftfuktning på 350 ml/h. Den har en vattentank på 4,5 liter som ska räcka i upp till 32 timmar. För att undvika bakterietillväxt i vattnet och för en hälsosammare ånga har den inbyggd ultraviolett sterilisering, precis som på sjukhus.

Foto: Xiaomi

En ny konstruktion gör att ljudnivån endast är 32 dB, vilket gör att den kan användas även i sovrummet utan att störa nattsömnen. Ett roterande munstycke ska ge en jämn fördelning i rummet utan att man ska behöva vrida på apparaten. Unikt nog kan den även fungera för att göra hemmet mer väldoftande. I ett speciellt fack kan man fylla på aromaterapi-oljor som sedan sprids i rummet.

Med hjälp av smartmobil-appen kan man hålla koll på luftfuktigheten även på distans, och justera luftfuktaren. Den har tre fuktighetsnivåer och ett konstant fuktighetsläge.

Foto: Xiaomi

Pris och tillgänglighet

Xiaomi Smart Humidifier 2 finns tillgänglig nu för 699 kronor

 

Läs mer på Mistore.

Läs också:

Xiaomi Electric Scooter 3

Lättransporterad kvalitetssparkcykel

Xiaomi Electric Scooter 3 är robust konstruerad, men inte tyngre än att du kan fälla ihop den och ta den med dig. Elsparkcykeln har också ett bra urval av smarta funktioner och ger en utmärkt körupplevelse

Läs mer
Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Erbjudande i samarbete med vår kommersiella partner Prisjakt.se

Läs hela artikeln? Redan prenumerant? Logga in eller bli medlem i LB+.

Se alla våra prenumerationer här

Nu kan DeLonghi La Specialista Maestro göra kallbryggt kaffe

Solcells-backup på balkongen

Bättre luft med Smart Humidifier 2

Ny IKEA Trådfri-dimmer

Säkerhetskameror från Wiz

Håll kallt utan konkurs

Rulla till toppen