Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Wilfa lanserar en termosbryggare

Nyligen utökade Wilfa sin Performance-serie med en mycket kompakt modell, och nu växer serien ytterligare i och med lanseringen av termosbryggaren Performance Thermo.

Skrivet av / 2023-12-05 - 09:00
Wilfa lanserar en termosbryggare

Kaffebryggaren Performance har utmärkt sig under flera år med sin skandinaviska och funktionella design, i kombination med unik teknik för en optimal bryggprocess, anger Wilfa, och berättar att man nu introducerar två tillskott till Performance-familjen – Performance Compact och Performance Thermo.

Performance Thermo har utvecklats med bevarandet av värme och smak i åtanke, meddelar företaget, och berättar att den är försedd med en rostfri termos så man får kaffet rakt ner i termosen, som håller kaffet varmt under längre tid, upp till 3,5 timmar.

Performance Thermo levereras med två lock, ett för bryggning och ett för servering. Man kan använda brygglocket vid servering men då bevaras inte värmen lika bra.

Den avtagbara vattentanken på 1,25 liter gör påfyllningen av vatten enkel och Wilfas pumpteknik säkerställer en fullständig tömning av kaffebryggaren vid varje bryggning, så att varje kopp kaffe bryggs med helt färskt vatten.

Wilfa-Performance_Thermo_1 Wilfa-Performance_Thermo_2
<
>
Wilfa Performance Thermo. Foto: Wilfa

Bryggsystemet ska ge optimal extraktionstemperatur under hela bryggningen (92-96°C från första till sista droppen) och bryggaren påminner användaren när det är dags för rengöring – när ljuset på start-/stoppknappen börjar pulsera långsamt indikerar kaffebryggaren att rengöring och avkalkning rekommenderas.

Bryggaren är, likt alla Wilfa Performance-modeller, godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre), som ställer krav på bland annat vattentemperatur och kontakttid.

Pris och tillgänglighet

Wilfa Performance Compact kaffebryggare är tillgänglig från december 2023, och priset är 2 799 SEK, medan Performance Thermo kaffebryggare kommer att börja säljas i januari 2024, och priset är 3 299 SEK.

Läs också Wilfa Performance Compact Wilfa har lanserat Performance Compact, som världens minsta kaffebryggare som är godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre), som ställer krav på bland annat vattentemperatur och kontakttid.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jura X10 uppdaterad med Cold Brew

Kabelfri robotgräsklippare med fyrhjulsdrift

Shark på väg till Europa

Ninja satsar på Europa

Platt hår utan varma plattor

AI-sömnförbättring med TipTraQ

En smart kattsandlåda

Husqvarna Nera gräsklippare för villan

X30 Ultra är nya toppmodellen från Dreame Technology

Robotgräsklippare till budgetpris

Snabb kombinerad tvätt/tork från LG

Två-i-ett-lampa för inom- och utomhus

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen