Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Världens minsta ECBC-godkända bryggare

Wilfa har lanserat Performance Compact, som världens minsta kaffebryggare som är godkänd av ECBC (European Coffee Brewing Centre), som ställer krav på bland annat vattentemperatur och kontakttid.

Av / 2023-10-30 - 11:24
Världens minsta ECBC-godkända bryggare

Wilfas nya kaffebryggare Performance Compact är med sin kompakta storlek på 20 × 22 cm designad för att passa på alla köksbänkar, anger företaget, och berättar att modellen dyker upp i butik inom kort.

Kaffebryggaren är försedd med en avtagbar vattenbehållare på en liter, som är lika enkel att fylla på som den är att rengöra, meddelar Wilfa, och berättar att tack vare företagets unika vattenpumpsteknologi tömmer Performance Compact maskinen helt på vatten vid varje bryggning, vilket säkerställer att man alltid brygger sitt kaffe på färskt, syrerikt och rent vatten.

Wilfa-PerformanceCompact2 Wilfa-PerformanceCompact3
<
>
Wilfa Performance Compact. Foto: Wilfa

Bland övriga funktioner finns automatiskt droppstopp, värmeplatta som håller kaffet varmt efter bryggning och stängs av automatiskt efter 40 minuter, samt ett bryggsystem som ska ge optimal extraktionstemperatur under hela bryggningen – 92-96°C från första till sista droppen.

Dessutom påminner bryggaren användaren när det är dags för rengöring – när ljuset på start-/stoppknappen börjar pulsera långsamt indikerar kaffebryggaren att rengöring och avkalkning rekommenderas.

Läs också Färgglad espressomaskin från Smeg Smeg har lanserat en halvautomatisk espressomaskin, med mjukt rundad design, och den är tillgänglig i sex färger.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Dubbel airfryer i kompakt format

Enklare liv med Yales smarta kodhantag

Prisvärd airfryer med fönster

Små kylskåp och frysar från Miele

Vidareutvecklad espressomaskin

Hantera altandörren via Matter

Rulla till toppen