Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Uppdaterad espressomaskin – made in Italy

Smeg har lanserat den manuella espressomaskinen ECF02, som ersättare till ECF01, och den nya modellen är skapad och produceras i företagets egna fabriker i Bonferraro, Italien.

Skrivet av / 2023-12-12 - 10:00
Uppdaterad espressomaskin – made in Italy

Smeg erbjuder såväl helautomatiska som halvautomatiska och manuella espressomaskiner, och nya ECF02 tillhör den sistnämnda kategorin, där den ersätter ECF01.

ECF02 är enligt Smeg en imponerande uppgradering av den tidigare ECF01-modellen, och lanseras som en hyllning till både italienskt kunnande och Smegs dedikation till kontinuerlig förbättring.

Smeg menar att med sina sofistikerade linjer och användningen av förstklassiga material tillför denna espressomaskin en touch av elegans till varje kök och blir ett oumbärligt inslag för kaffeälskare som strävar efter det bästa.

Pris och tillgänglighet

Smeg ECF02 är tillgänglig nu i sex olika färger (svart, vit, röd, pastellblå, pastellgrön och beige) och kostar 4 995 SEK.

Läs också Färgglad espressomaskin från Smeg Smeg har lanserat en halvautomatisk espressomaskin, med mjukt rundad design, och den är tillgänglig i sex färger.
Läs också Kompakt och helautomatisk espressomaskin Smeg lanserade i slutet av oktober House of Coffee, som en djupdykande satsning på kaffekategorin, och nu presenterar de en ny, helautomatisk espressomaskin.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Spela Doom på din gräsklippare

Smartare vitvaror från Samsung

125 Gala Edition-erbjudanden under Mieles jubileumsår

Jura X10 uppdaterad med Cold Brew

Kabelfri robotgräsklippare med fyrhjulsdrift

Shark på väg till Europa

Ninja satsar på Europa

Platt hår utan varma plattor

AI-sömnförbättring med TipTraQ

En smart kattsandlåda

Husqvarna Nera gräsklippare för villan

X30 Ultra är nya toppmodellen från Dreame Technology

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen