Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

IFA 2023: Panasonic hoppar på Airfryer-tåget

Nu sällar sig Panasonic till skaran av varumärken som erbjuder Airfryers i Norden, och deras modeller kan också ånga maten.

Av / 2023-08-30 - 13:50
IFA 2023: Panasonic hoppar på Airfryer-tåget

Panasonic utökar sin familj av köksapparater med två Airfryers, NF-CC600 och NF-CC500, och erbjuder därmed sina europeiska kunder nya alternativ för hälsosam matlagning.

Airfryers fungerar som små ugnar och har potential att minska energiförbrukning och tillagningstid på grund av sin mindre kapacitet jämfört med en vanlig ugn, och de ger krispig mat med mindre olja, vilket är hälsosamt.

Panasonics Airfryers har inbyggd vattentank, vilket gör det möjligt att tillföra ånga under luftfriteringsprocessen, för att förbättra krispigheten och hjälpa till att behålla fukten i maten.

Panasonics kommande Airfryers NF-CC500 (till vänster) och NF-CC600. Foto: Panasonic

Båda modellerna är på 1 400 W och är försedda med över- och undervärme, ett fönster samt en invändig lampa så att man kan se maten under tillagning samt en LED-pekskärm med ikoner för snabbval av olika maträtter. Tillagningstiden varierar mellan 1-60 minuter och temperaturen kan ställas in mellan 80-200°C.

NF-CC600 (26,7 x 35,7 x 35,5 cm) har en kapacitet på 6 liter och väger 5,4 kg medan NF-CC500 (26,5 x 36,0 x 32,8 cm) har en kapacitet på 5 liter och väger 4,8 kg. Båda modellerna förväntas vara tillgängliga våren 2024.

Läs också Philips uppkopplade Airfryer-flaggskepp Den smartaste och bäst presterande Philips Airfryern hittills, med tre olika luftflöden, automatiska tillagningsprogram och NutriU-app.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Ljud & Bild
Rulla till toppen