Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Philips nya Airfryer är en uppkopplad toppmodell

Den smartaste och bäst presterande Philips Airfryern hittills, med tre olika luftflöden, automatiska tillagningsprogram och NutriU-app.

Skrivet av / 2023-06-09 - 09:00
Philips nya Airfryer är en uppkopplad toppmodell

Versuni, tidigare känt som Philips Domestic Appliances, introducerar Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected – HD9980/90. Den nya Airfryern känner automatiskt av och justerar matlagningen efter användarens önskemål. Den har Rapid CombiAir-tillagningsteknologi som använder höga, låga och dynamiska luftflöden för att möjliggöra upp till 22 tillagningsfunktioner inklusive fritering, grillning, rostning, bakning, bräsering, sous-vide, slow cooking, torkning och upptining.

Den nya Airfryern har en integrerad mattermometer, som ska säkerställa att maten aldrig blir under- eller överkokt. De automatiska tillagningsprogrammen förenklar matlagningsprocessen genom inlärning och anpassning, och anslutning till NutriU-appen ger receptinspiration och steg för steg matlagningsvägledning.

– 2010 introducerade vi den första Airfryern någonsin. Vi fortsatte att utveckla denna fantastiska uppfinning och nu presenterar vi stolt Philips Airfryer Combi. Mat från vår Airfryer tillagas perfekt, snabbt och enkelt, tack vare digital teknik och stödet från vår anslutna NutriU-app. Det är den perfekta kökskompanjonen eftersom den använder olika luftflöden för optimala resultat, har en integrerad mattermometer och automatiskt tillagningsprogram. På Versuni tror vi att hemmet är mer än ett hus, och digitala innovationer som denna formar framtiden för livet i hemmet, kommenterar Henk S. de Jong, VD på Versuni.

Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected med NutriU-appen. Foto: Versuni

Förenklad matlagningsprocess

Versuni anger att den nya Airfryern är en intelligent enhet, och att ju fler användare som lagar mat med den desto mer lär den sig om deras matlagningspreferenser. Med tiden lär alla Philips Airfryers av sina användare, och dessa data används för att förbättra tillagningsinställningarna via automatiska uppdateringar av enheterna.

Enheten har utformats för att laga mat för 7+ personer, med XXL-kapacitet på 2 kg/8,3L. Versuni anger att Philips Airfryers använder upp till 60 procent mindre energi jämfört med en traditionell ugn, och att Philips Airfryer Combi dessutom är upp till 1,5 gånger snabbare.

NutriU-appen innehåller 500+ receptidéer från kockar och andra NutriU-användare runt om i världen, och recepten är steg-för-steg utformade för att göra matlagningen enkel.

Pris och tillgänglighet

Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected – HD9980/90 är tillgänglig nu och kostar 5 499 SEK.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

LG kliver in i badrummet

Lås upp med Apple Watch

Ny airfryer från Wilfa

Spela Doom på din gräsklippare

Smartare vitvaror från Samsung

125 Gala Edition-erbjudanden under Mieles jubileumsår

Jura X10 uppdaterad med Cold Brew

Kabelfri robotgräsklippare med fyrhjulsdrift

Shark på väg till Europa

Ninja satsar på Europa

Platt hår utan varma plattor

AI-sömnförbättring med TipTraQ

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen