Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Ny serie kompakta kylprodukter från Miele

Miele har lanserat en kvintett fristående kylprodukter med en höjd på 85 centimeter, i form av två kylskåp och tre frysar.

Av / 2024-06-04 - 10:00
Ny serie kompakta kylprodukter från Miele

De små kylprodukterna kan med en höjd på 85 cm placeras under en köksbänk, alternativt fristående. Eftersom utrymmet i små kylskåp är begränsat har Miele försett de nya modellerna med en justerbar glashylla de kallar FlexiBoard, vilket innebär att man kan flytta bak den främre delen av hyllan för att få plats med höga behållare.

Kylskåpen är försedda med DailyFresh-låda, där en justerbar öppning innebär att man kan reglera luftfuktigheten i lådan för att få framför allt frukt och grönsaker att hålla sig fräscha längre.

När det gäller de nya frysarna så har de lådor som kan tas bort för att få plats med större matvaror, en funktion som kallas VarioRoom.

Alla fem nyheterna är nätverkskompatibla och kan således även styras via Miele-appen.

Den nya K4000-serien består av ett kylskåp, ett kylskåp med frysfack samt tre olika frysar.

Miele-K4002D Miele-K4003D Miele-F4001C
<
>
Miele K4002 D (109 liters kylskåp med integrerat 17 liters frysfack). Foto: Miele

Pris och tillgänglighet

Miele K4002 D (109 liters kylskåp med integrerat 17 liters frysfack – energiklass D) samt K4003 D (141 liters kylskåp – energiklass D) är tillgängliga nu och kostar 10 790 kronor.

De tre frysarna F4001 D (107 liters frys – energiklass D), F4001 C (107 liters frys – energiklass C) och FN4002 D (93 liters frys med NoFrost – energiklass D) är enligt Mieles pressmeddelande tillgängliga nu, men undertecknad hittar dem i skrivande stund inte på Mieles hemsida. De dyker med största sannolikhet upp inom kort i Sverige och kommer troligen kosta ungefär en eller ett par tusenlappar mer än kylskåpen.

Läs också Ett riktigt familjekylskåp Vi har testat ett kylskåp som både meddelar när dörren är öppen och har plats för en hel plåt med kakor.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prisvärd airfryer med fönster

Små kylskåp och frysar från Miele

Vidareutvecklad espressomaskin

Hantera altandörren via Matter

Webers flaggskeppsgrillar blir smarta

Pizzaugn med roterande sten

Dubbla korgar ger fler möjligheter

Uppkopplad ölbryggare för det smarta hemmet

Robotgräsklippare med cylinder

Tado uppgraderas till senaste standard

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Rulla till toppen