Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

LG:s uppdaterade husvagn ”Bon Voyage”

LG har presenterat en uppgraderad version av sitt mobila vardagsrum, som lystrar till namnet "Bon Voyage by LG Labs".

Av / 2024-01-03 - 10:00
LG:s uppdaterade husvagn ”Bon Voyage”

LG har offentliggjort en uppgraderad version av sin Bon Voyage by LG Labs, som beskrivs som en skräddarsydd bostadsyta designad för att ta livskvaliteten i hemmet ut i naturen.

Baserat på feedback från kunderna har Bon Voyage redesignats till storleken på en campingvagn, samtidigt som man optimerat utrymmesutnyttjandet och rörligheten. Med 2 meters bredd, 3.8 meters djup och 2.2 meters höjd kan den möbleras enligt kundens önskemål, med till exempel säng, kylskåp, spis, vattenrenare, Styler och skovårdssystem.

Dess mångsidighet möjliggör bekväm njutning var som helst, med möjligheten att enkelt parkeras inomhus och kopplas till en bil, anger LG.

LG Labs är LG:s marknadsföringsplattform, etablerad för att leverera experimentella och innovativa produkt- och tjänsteupplevelser till sina kunder, och på CES 2024 kommer LG Labs-zonen (där man bland annat kommer kunna se Bon Voyage och Duobo – kapselkaffemaskinen som extraherar två olika kaffekapslar samtidigt) vara mer än dubbelt så stor som på CES 2023, i syfte att presentera kreativa idéer skräddarsydda för olika livsstilar, meddelar LG.

Läs också LG lanserar dubbelespressomaskin LG lanserar espressomaskinen Duobo, som världens första med extraktionssystem för två kapslar.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Denna nya kinesiska robotdammsugare kommer snart att städa svenska hem

Batteridriven traktor från Ryobi

Uppkopplat utbud från Samsung

Miele presenterar fler funktioner i sin app

Se hur du städar

Säkerhetslösning från Yale

Nya robotar från Ecovacs tar hand om fönster och trädgård

Matberedare med ikoner istället för vred

Dreame lanserar sin första robotgräsklippare i Sverige

Smartlåset som är inbyggt i dörren

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen