Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Jura J8 twin – dubbla kvarnar i kompakt format

Jura har lanserat J8 twin, som en helautomatisk kaffemaskin med dubbla kvarnar i ett kompakt format.

Av / 2023-11-25 - 09:00
Jura J8 twin  – dubbla kvarnar i kompakt format

Med två olika sorters kaffebönor i en och samma maskin har man möjlighet att skapa unika drycker, genom att blanda bönorna – men man kan naturligtvis använda endast en av kvarnarna vid tillredning om man så önskar.

Jura beskriver J8 twin som resultatet av schweizisk ingenjörsexpertis, som ligger bakom den senaste tekniken som de koniska malverken P.A.G.3+ (Professional Aroma Grinder 3+) och Sweet Foam-funktionen.

J8 twin kan tillreda 31 olika kaffedrycker, med eller utan mjölk, och det är möjligt att smaksätta mjölkskummet för att ge det en söt ton.

Panorama Coffee Panel är namnet på displayen med vilken man sköter kaffemaskinen, och på toppen finns två rattar som används för att justera malningsgrad. Coffee Eye är en funktion som innebär att en koppsensor säkerställer att koppen placerats under rätt pip för den valda drycken.

Jura J8 twin är försedd med 1.9 liters vattentank samt två stycken bönbehållare med plats för 180 g bönor vardera. Måtten är 31 × 36 × 44.6 cm (B × H × D) vilket kan jämföras med Juras storsäljare E8 – med en kvarn – som har måtten 28 x 35.1 x 44.6 cm (B × H × D).

Ny kommunikationskampanj

Den schweiziska tennisikonen Roger Federer har varit varumärkesambassadör för Jura sedan 2006, och i dagarna går en ny kommunikationskampanj igång – med tre reklamfilmer, varav en fokuserar på J8 twin.

Jura-J8twin_1 Jura-J8twin_2 Jura-J8twin_3
<
>
Jura J8 twin. Foto: Jura

Pris och tillgänglighet

Jura J8 twin kommer att bli tillgänglig i början av 2024 och priset kommer hamna på cirka 30 000 SEK.

Läs också Jura E8 uppdaterad Jura har vidareutvecklat sin populäraste helautomatiska kaffemaskin E8, som nu är inne på sin fjärde generation.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Koda 2 Max är Oonis största och mest avancerade pizzaugn hittills

Matter version 1.3

Motormopp från Dyson

En kamera för varje vinkel

Ny monsterrobot från Roborock

Laga mat utan sladd med KitchenAid Go

Robotdammsugare lovar dammsugning och moppning med mänsklig precision

Vill förändra golvstädningen

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Ljud & Bild
Rulla till toppen