Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Fjärde generationens Jura E8

Jura har vidareutvecklat sin populäraste helautomatiska kaffemaskin E8, som nu är inne på sin fjärde generation.

Av / 2023-11-14 - 13:15
Fjärde generationens Jura E8

Fjärde generationens Jura E8 har uppdaterats med en ny kvarn, kallad PAG2 (Professional Aroma Grinder 2), och en större display – som är 3,5 tum mot tidigare 2,8 tum.

E8 är Juras mest framgångsrika helautomatiska kaffemaskin i alla avseenden, meddelar företaget, och berättar att kaffemaskinen kan tillreda 17 olika kaffeklassiker och specialiteter (med eller utan mjölk) i bästa cafékvalitet, med en knapptryckning.

Maskinen hanteras med hjälp av sex knappar bredvid displayen, som med bilder och grafik ska göra användingen intuitiv och enkel, och malningsgraden kan justeras när som helst.

Jura E8 har måtten 28 × 35,1 × 44,6 cm (B × H × D) och vattentanken rymmer 1,9 liter medan bönbehållarens kapacitet är 280 g. Maskinen är utrustad med Wi-Fi och kompatibel med appen JOE (Jura Operating Experience) som ger tillgång till maskinens funktioner via mobilen.

Pris och tillgänglighet

Jura E8 är tillgänglig nu (i de tre färgerna Platin, Dark Inox och Piano White) och priset är 15 990 SEK.

Läs också Tryggt och bra från Jura Jura E8 är en kaffemaskin utan de mest avancerade inställningarna. Den levererar varorna på smak och underhåll – men se upp...
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Äger du den här powerbanken från IKEA?

Roborock Qrevo S rengör sig själv

Lättinstallerat smart lås från Aqara

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Dubbel airfryer i kompakt format

Enklare liv med Yales smarta kodhantag

Prisvärd airfryer med fönster

Rulla till toppen