Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik
L&B Home:s Julkalender: Lucka 06Delta

Nyhet

Högpresterande mixer från Smeg

Smeg har utökat sin mixerfamilj med nya High-Performance Blender, som finns att tillgå med eller utan vakuumpump.

Skrivet av / 2023-11-15 - 10:00
Högpresterande mixer från Smeg

Den nya, högpresterande mixern BLC finns i två varianter, BLC01 i matt vitt och matt svart samt BLC02 i matt smaragdgrön. Den sistnämnda levereras med tillhörande vakuumpump, som förhindrar ingredienserna från att komma i kontakt med luft genom att dra ut luften från kannan, vilket minskar oxidationen och bevarar färger, smaker och näringsämnen, meddelar Smeg, och berättar att vakuumpumpen (VPC01) finns att köpa separat som tillbehör.

Innanför det kompakta skalet prytt med frontpanel i borstad aluminium finns en motor på 1400 watt och blendern har nio hastigheter som styrs via kontrollknappen, med LCD-display som visar vald hastighet, manuell tidtagning och nedräkning av automatiska program.

Det finns pulsfunktion och de automatiska programmen kan anpassas för enkel- eller flerportionstillagning, och inkluderar Smoothie, Green Smoothie, Frozen Dessert och Ice Crush. Den medföljande kannan, Tritan Renew, har en kapacitet på 1,5 liter och är diskmaskinssäker.

Den moderna estetiken med minimalistiska linjer är i linje med Smegs nya designserie för SDA (Small Domestic Appliances) som går åt det modernare hållet med raka linjer, rostfri front och digital display, förklarar företaget.

Pris och tillgänglighet

Smeg BLC01 och BLC02 är tillgängliga nu och kostar 4 995 SEK respektive 5 995 SEK. Vakuumpumpen VPC01 är också tillgänglig nu och kostar 995 SEK.

Läs också Ny personal blender från Smeg Smeg presenterar sitt senaste tillskott inom köksprodukter, blendern PBF01, som perfekt utformad för att möta behoven hos en hälsosam och dynamisk livsstil - en kombination av ikonisk design och mångsidig användning.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa hela artikeln?

Med LB+ Total får du tillgång till ALLT innehåll på Ljud & Bild och LB Home

Redan prenumerant? Logga inn.

Vill du ha tillgång till enbart Ljud & Bild eller LB Home?

Klicka här för att beställa Ljud & Bild

Klicka här för att beställa LB Home

Batteribackup från Segway

Tyst, kraftfull och energieffektiv

En björn i sortimentet

Nya smarta lampor från WiZ - en av dem ser dig

Nya prisvärda Roborock i handeln

Två kvarnar i kompakt kaffemaskin

Braun MultiGrill

Rundseende säkerhetskamera från Aqara

Smeg High-Performance Blender

Jura E8 uppdaterad

Miele Duoflex HX1

Eltandborste som startar av sig själv

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen