TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Ring Floodlight Cam Wired Pro

Rings nya kamera Floodlight Cam Wired Pro är utrustad med 3D-rörelsesensor och fågelperspektiv för att ge bättre överblick.

forfatter
Publicerad 2021-04-08 - 10:50

Ring lanserar sin mest avancerade övervakningskamera hittills, berättar det Amazon-ägda företaget i ett pressmeddelande. Floodlight Cam Wired Pro har nya funktioner som 3D-rörelsesensor, fågelperspektiv och mörkerseende i färg.

Dessutom lovar Ring att Audio+-funktionen ger användarna ett kristallklart ljud tack vare en hel klunga av mikrofoner.

Floodlight Cam Wired Pro
Kameran har nya funktioner som 3D-rörelsesensor, fågelperspektiv och mörkerseende i färg. (Foto: Ring)

Ring-kameran kopplas till internet via Wi-Fi. Med hjälp av kameran kan användaren hålla koll på omgivningen när som helst och var som helst via en mobil enhet eller en Alexa-kompatibel enhet samt se och prata med besökare i realtid.

Det går att ställa in rörelsezoner som utlöser varningar och aviseringar, samt sekretesszoner som utesluter områden i kamerans synfält från videoinspelning.

Läs också Arlos nya övervakningskamera kastar nytt ljus över hemmet Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser upp mörkret med starka lysdioder och 2K-upplösning.

3D-rörelsesensor

Med Floodlight Cam Wired Pro kan husägare anpassa vilka delar av tomten som övervakas. Detta görs genom att definiera så kallade avståndströsklar. En radarsensor avgör när någon passerar avståndströskeln genom att mäta det exakta avståndet från kameran. Kameran aktiveras bara om avståndströskeln passeras, varpå ett rörelselarm skickas till husägaren.

Med hjälp av kameran kan användaren hålla koll på omgivningen när som helst och var som helst via en mobil enhet eller en Alexa-kompatibel enhet samt se och prata med besökare i realtid. (Foto: Ring)

Fågelperspektivet använder 3D-rörelsedetektering för att skapa en översiktsbild av händelserna framför spotlight-kameran och visar tydligt vilken väg besökarna tar på tomten.

Floodlight Cam Wired Pro: Pris och tillgänglighet

Floodlight Cam Wired Pro släpps inom ett par månader och kostar då 2 800 kronor.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Robotgräsklippare firar Curiositys födelsedag Curiosity Rover har idag varit på Mars i 10 år. Det firas av 100 000 robotgräsklippare.
3D-printade lampor från Signify Belysningstillverkaren Signify presenterar, under namnet Philips MyCreation, en kollektion 3D-printade lampor i återvunnet och återvinningsbart material.
Smart övervakning och webbkameror Toucan Solutions lanseras i Norden med smarta hemprodukter.
Nya robotdammsugare i mellanklassen iRobot utökar sitt sortiment med två nya robotdammsugare i mellanklassen
Få in soluppgången i sovrummet Philips Hues sommarnyheter erbjuder morgonsol i sovrummet och ljusa nätter på terrassen.
Halvdum smart-odling ger dig gröna fingrar Click & Grow Smart Garden 9 Pro säljer sig som fullproppad med smart teknik, men i verkligheten är den nästa lika dum som en vanlig balkonglåda.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend