Ring Floodlight Cam Wired Pro

Rings nya kamera Floodlight Cam Wired Pro är utrustad med 3D-rörelsesensor och fågelperspektiv för att ge bättre överblick.
Floodlight Cam Wired Pro
forfatter

Ring lanserar sin mest avancerade övervakningskamera hittills, berättar det Amazon-ägda företaget i ett pressmeddelande. Floodlight Cam Wired Pro har nya funktioner som 3D-rörelsesensor, fågelperspektiv och mörkerseende i färg.

Dessutom lovar Ring att Audio+-funktionen ger användarna ett kristallklart ljud tack vare en hel klunga av mikrofoner.

Floodlight Cam Wired Pro
Kameran har nya funktioner som 3D-rörelsesensor, fågelperspektiv och mörkerseende i färg. (Foto: Ring)

Ring-kameran kopplas till internet via Wi-Fi. Med hjälp av kameran kan användaren hålla koll på omgivningen när som helst och var som helst via en mobil enhet eller en Alexa-kompatibel enhet samt se och prata med besökare i realtid.

Det går att ställa in rörelsezoner som utlöser varningar och aviseringar, samt sekretesszoner som utesluter områden i kamerans synfält från videoinspelning.

Läs också
Arlos nya övervakningskamera kastar nytt ljus över hemmet Arlo Pro 3 Floodlight Camera lyser upp mörkret med starka lysdioder och 2K-upplösning.

3D-rörelsesensor

Med Floodlight Cam Wired Pro kan husägare anpassa vilka delar av tomten som övervakas. Detta görs genom att definiera så kallade avståndströsklar. En radarsensor avgör när någon passerar avståndströskeln genom att mäta det exakta avståndet från kameran. Kameran aktiveras bara om avståndströskeln passeras, varpå ett rörelselarm skickas till husägaren.

Annons
Med hjälp av kameran kan användaren hålla koll på omgivningen när som helst och var som helst via en mobil enhet eller en Alexa-kompatibel enhet samt se och prata med besökare i realtid. (Foto: Ring)

Fågelperspektivet använder 3D-rörelsedetektering för att skapa en översiktsbild av händelserna framför spotlight-kameran och visar tydligt vilken väg besökarna tar på tomten.

Floodlight Cam Wired Pro: Pris och tillgänglighet

Floodlight Cam Wired Pro släpps inom ett par månader och kostar då 2 800 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Annons
Annons

Läs också