Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

De’Longhi uppgraderar Magnifica Start

De’Longhi lanserade ifjol espressomaskinen Magnifica Start, och nu kommer en uppgraderad modell kallad Magnifica Start Milk, som försetts med företagets automatiska mjölkskumningsfunktion LatteCrema Hot Technology.

Av / 2023-10-20 - 09:00
De’Longhi uppgraderar Magnifica Start

I och med lanseringen av nya Magnifica Start Milk erbjuder De’Longhi 16 olika modeller av helautomatiska espressomaskiner, i olika prislägen och med olika funktionalitet och utförande.

De’Longhi anger att produktserien Magnifica är skapad för att guida nyfikna kaffeentusiaster in i världen av automatiska espressomaskiner, att den har 13 malningsinställningar, en bönbehållare som rymmer 250 gram, soft touch-knappar och enkel rengöring.

Det som gör Magnifica Start Milk unik är att den gör den italienska kaffeupplevelsen tillgänglig för alla. En perfekt espresso eller en len cappuccino är bara en knapptryckning bort. Jag rekommenderar maskinen till den som letar efter en automatisk espressomaskin med hög kvalitet, men till ett överkomligt pris”, säger Victoria Avén, Brand Manager på De’Longhi Scandinavia.

Pris och tillgänglighet

De’Longhi Magnifica Start Milk är tillgänglig nu och kostar från 5 499 SEK.

Läs också Enkelt att testa nya kaffebönor De’Longhi lanserar helautomatiska espressomaskinen Rivelia, där man enkelt kan byta bönbehållare och testa nya bönor.
Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbetat med att hålla koll på - och skriva om - trender, innovationer och produkter inom konsumentelektronik samt vitvaror & småapparater. 1999-2017 jobbade Ola på de svenska branschtidningarna Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktör samt chefredaktör. Sedan 2017 arbetar Ola som konsult - i det egna bolaget Eor AB, grundat 2014 - med fokus på framförallt det skrivna ordet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill förändra golvstädningen

Rundare kurvor på dina uttag och strömbrytare

Nutribullet gör comeback i Norden

CSA har lanserat säkerhetsstandard för smarta hem

LG breddar sin premiumserie

Lovar kaffe med baristakvalitet

Denna nya kinesiska robotdammsugare kommer snart att städa svenska hem

Batteridriven traktor från Ryobi

Uppkopplat utbud från Samsung

Miele presenterar fler funktioner i sin app

Se hur du städar

Säkerhetslösning från Yale

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen