Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

De’Longhi Dinamica Plus: Smaken av hela Europa

Nya De'Longhi Dinamica Plus utlovar smaken av Portugal, Österrike, Spanien och Frankrike direkt i kaffekoppen.

Av / 2024-01-22 - 18:21
De’Longhi Dinamica Plus: Smaken av hela Europa

De’Longhi lanserar en ny version av sin populära kaffemaskin Dinamica Plus. Den nya modellen har en uppdaterad design, en större skärm och en utökad receptmeny. Den har också fyra nya internationella recept, vilket ger dig möjlighet att njuta av kaffe från Portugal, Österrike, Spanien och Frankrike i ditt eget kök.

DeLonghi_Dinamica_Plus_ECAM380.95_TB_FRONT
Foto: De’Longhi

Oavsett om du är ute efter en fyllig, mjölkig Galão från Portugal eller en uppfriskande österrikisk Verlangerter, så levererar maskinen. De nya recepten är baserade på traditionella smaker från varje land. Med andra ord talar vi om autentiska smaker, inte bleka imitationer.

Läs också Cold brew på under 5 minuter De'Longhi La Specialista Maestro gör supergott kaffe, alla i din närhet kommer att tro att du är ett proffs. Den är relativt enkel att använda – och den gör cold brew på mindre än fem minuter!

Skräddarsytt kaffe

Med nya Dinamica Plus kan du dessutom skapa upp till fyra användarprofiler. Varje familjemedlem kan sedan programmera sina egna favoritinställningar. Du kanske till exempel vill ha olika intensiteter av smak eller arom i din bryggning.

Maskinen har också en extra mjölkbehållare, så att du enkelt kan växla mellan olika mjölkdrycker. En inbyggd ångapparat gör det enkelt att skapa perfekt skummad mjölk för kaffedrycker som cappuccino och latte macchiato.

De’Longhi Dinamica Plus: Pris och tillgänglighet

Den nya versionen av De’Longhi Dinamica Plus kommer att finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare från februari/mars. Rekommenderat pris från 10 499 kronor.

Mer info: delonghi.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft något annat heltidsjobb än på Ljud & Bild. Å andra sidan har han varit här nästan halva sitt liv, ända sedan 2001 när han skickade en jobbansökan till fel adress (han ville egentligen till en inspelningsstudio med samma namn). Gråbeins expertis är främst inom hifi, hörlurar och hemmabio, men det händer att han glimtar till med andra kvaliteter också.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Powerbanks exploderar

Värsting-robot-dammsugare från Roomba

Roborock släpper nya skaftdammsugare

Äger du den här powerbanken från IKEA?

Roborock Qrevo S rengör sig själv

Lättinstallerat smart lås från Aqara

Autentisk pizza på mindre utrymme

Bertazzoni patenterar Air-Tec

Smarta husdjursprodukter från Philips

Kylfrys med 438 färgkombinationer

Färgrik musik från Wiz

Husqvarnas robotgräsklippare får solcellsladdning

Rulla till toppen