Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Arlo klar med trådlös videoklocka

Den trådlösa dörrklockan känner igen vem som ringer på dörren.

Av / 2021-01-06 - 17:31
Arlo klar med trådlös videoklocka

Arlo har redan en trådlös dörrklocka på marknaden – Arlo Audio Doorbell – men som namnet antyder saknar Audio Doorbell en videokamera.

Det råder Arlo nu bot på med Essential Wire-Free Video Doorbell, som gör det möjligt för användaren att både se och höra besökare vid ytterdörren. Om du inte själv kan ta dig till dörren kan du svara via din smartphone och den inbyggda högtalaren och mikrofonen i dörrklockan. 180-graderskameran ser till att du kan se människor i helfigur och eventuella paket på marken.

Läs också Smart dörrvakt med egenheter Arlo Audio Doorbell har en ganska så smal målgrupp. Den smarta ringklockan fungerar bra, men är bara vettig för de som redan har andra Arlo-produkter.

Kameran håller ett öga på om någon går mot dörren och kan ställas in för att skicka ett meddelande till telefonen så snart något rör sig.

Arlos nya klocka fungerar bäst om du prenumererar på AI SMART Security. Då kan videosnuttar lagras upp till 30 dagar i molnet, och du får en ny dörrklocka om den gamla blir stulen. (Foto: Arlo)

Essential Wire-Free Video Doorbell kan skilja mellan människor, bilar och djur. Det är praktiskt eftersom du kan ställa in att kameran inte ska meddela dig om det är bara är grannens katt som går förbi ytterdörren.

Klockan stöder Amazon Alexa, Google Assistant och Samsung SmartThings och kan därmed samarbeta med andra smarta enheter i hemmet.

Pris och tillgänglighet

Arlo Essential Wire-Free Video Doorbell kan beställas från och med nu och kommer att finnas i butikerna från 4 februari till ett cirkapris av 2 190 kronor.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lovar kaffe med baristakvalitet

Denna nya kinesiska robotdammsugare kommer snart att städa svenska hem

Batteridriven traktor från Ryobi

Uppkopplat utbud från Samsung

Miele presenterar fler funktioner i sin app

Se hur du städar

Säkerhetslösning från Yale

Nya robotar från Ecovacs tar hand om fönster och trädgård

Matberedare med ikoner istället för vred

Dreame lanserar sin första robotgräsklippare i Sverige

Smartlåset som är inbyggt i dörren

iRobot vidareutvecklar sin mest sålda robotdammsugare

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen