Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Utseendet på Samsung Galaxy S24 läckt via foton

Läckta renderingar och nu faktiska foton på kommande flaggskeppet bekräftade som äkta.

Skrivet av / 2023-11-28 - 10:55
Utseendet på Samsung Galaxy S24 läckt via foton

Redan i oktober fick vi se renderingar av Galaxy S24-modeller från kände läckaren OnLeaks som han delade på sajten SmartPrix. Vad vi fick se var en mobil som var väldigt lik årets Galaxy S23, faktiskt så pass att man undrade om det verkligen kunde vara S24 vi fick se på de datorgenererade bilderna.

Rendering: OnLeaks

Men nu har det dykt upp faktiska foton på en mobil som nästan måste vara Galaxy S24 Ultra. Det är X-användaren (Twitter alltså) DavidMa05368498 som postade bilderna vilket ledde till en del hälsosamt skeptiska kommentarer. Men sedan hakade den kände Samsung-läckaren Ice Universe på, som brukar ha rätt i sina förutsägelser. Hen återpostade bilderna och bekräftade att de är autentiska.

På bilderna ser vi att mobilen tråkigt nog faktiskt är till förväxling lik S23. Bland de små skillnader vi faktiskt kan se är att även om chassit är aningen kurvat så är skärmen flat. Ramen runt skärmen är också tunnare, vilket i kombination med aningen större yttermått gör att vi kan vänta oss en något större skärm.

Ryktena säger också att Samsung hakar på Apples tilltag med iPhone 15 Pro, så att vi får en Ultra byggd av titan vilket gör mobilen 10 procent lättare. Andra rykten pratar om större batterier och en ljusstarkare skärm.

Läs också Adjö Lightning-kontakt! Ett par trevliga förbättringar men kommer folk verkligen stå i kö för att uppgradera sin 14 Pro Max?

Det ryktas om att Samsung kommer att släppa årets Galaxy-flaggskepp ovanligt tidigt, faktiskt redan i januari vid ett Unpacked-event.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Får din gamla Samsung-mobil Galaxy AI?

Xiaomi + Leica = sant

Enorm läcka avslöjar allt om ny toppmobil

Slut på webappar på hemskärmen

Returerna ökar för Vision Pro

Kunder rekordnöjda med Galaxy S24

Sömnapné-varning i Samsung Health

Populär smartklocka från Huawei blir grön

Är detta slutet för Nokia?

Apple Vision Pro – Här är recensenternas dom!

5G för alla!

Honors tunna vikmobil kommer hit

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen