Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Twelve South Butterfly laddar iPhone och Apple Watch

En uppfällbar trådlös 2-i-1-snabbladdare för Apple-användare på resande fot

Av / 2024-04-05 - 15:13
Twelve South Butterfly laddar iPhone och Apple Watch

Det är nog inte bara vi som inför varje jobbresa måste komma ihåg att packa en laddare med flera portar samt ett antal olika sladdar för att hålla dator, surfplatta, mobil, smartklocka och hörlurar laddade. Allt som gör detta smidigare är därför varmt välkommet. Twelve Souths nya laddare löser inte alla problem men kan å andra sidan ligga klar i väskan inför nästa resa.

ts-2304-1 TS-Butterfly05
<
>
Foto: Twelve South

Butterfly är mindre än en snusdosa men när man öppnar den döljer sig både en iPhone Magsafe-laddare och en Apple Watch-laddare som bara kräver en nätadapter och sladd. Det fiffiga är att den även fungerar som stativ. Antingen kan du pallra upp din iPhone i landskapsläge, vilket aktiverar StandBy-läget. Eller så kan du fälla upp laddaren för Apple Watch, vilket aktiverar klockans nattduksbords-läge så att den agerar väckarklocka.

Foto: Twelve South

Det är lyckligtvis inga kompromisser med prestanda heller. Magsafe-laddaren leverar fulla 15 watt precis som Apples egna laddare, och Apple Watch-laddaren stöder snabbladdningen som introducerades med Apple Watch Series 7. För resan medföljer en 30 watts USB-C nätadapter som har fyra olika kontaktadaptrar för internationella resor.

Pris och tillgänglighet

Twelve South Butterfly finns tillgänglig nu för 1 699 kronor.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen