TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Officiellt: Samsung Galaxy lanseras 9 februari

Nästa Galaxy Unpacked-evenemang äger rum andra veckan i februari. Samsung utlovar ”den mest extraordinära S-serien någonsin”.

forfatter
Publicerad 2022-01-26 - 14:50

Med rubriken ”Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard” har Samsung just skickat ut inbjudningarna till den officiella lanseringen av nästa serie Galaxy S-mobiler.

Och den koreanska mobiltelefontillverkaren skräder minsann inte orden när de försöker bygger upp förväntningarna inför evenemanget som äger rum 9 februari klockan 16:00.

”Bra innovationer utvecklar inte bara världen – de formar den. För att skapa de produkter som leder oss framåt, skriver om framtiden och sprider ljus i mörkret, måste vi gång på gång bryta mot reglerna för vad som är möjligt med en mobiltelefon”, skriver Samsung i sin officiella inbjudan.

Och då har vi väl knappast något val utan måste sitta som klistrade vid skärmarna.

Även i år är nämligen lanseringen virtuell på grund av covidläget. Alltså kan alla följa Galaxy Unpacked och lanseringen av de nya Galaxy S-modellerna på Samsungs YouTube-kanal.

Galaxy S22 Ultra blir nya Galaxy Note

Fans av Galaxy Note-serien, som Samsung nu officiellt har pensionerat, bör följa med extra noga 9 februari.

Läs också Trista nyheter för Galaxy Note-fans Det kommer inga fler mobiler i den populära Galaxy Note-serien, den läggs ner helt för att ge plats åt Samsungs hopfällbara modeller.

Envisa rykten hävdar nämligen att den kommande absoluta toppmodellen, Samsung Galaxy S22 Ultra, kommer att marknadsföras som en Note-efterträdare och även kommer att ta över flera av de speciella Note-funktionerna, inklusive integrerad S-Pen och en mer Note-aktig.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
OnePlus förnyar Nord-serien Här är allt om de nya mobilerna. Och för första gången får Nord-serien dessutom ett par trådlösa öronproppar.
Bäst iPad Air hittills Apples senaste iPad Air gör nästan att iPad Pro får svårt att hävda sig som bästa surfplattan på marknaden. Tyvärr bygger skärmen fortfarande på gammal teknik.
En era är över 21 års iPod-historia har nått vägs ände. Apple tillverkar inga fler iPod Touch.
Sony lanserar ny toppmobil för entusiaster Den nya Android-mobilen satsar extra mycket på video och foto.
Bli en bättre golfspelare Garmin vill hjälpa dig toppa formen på golfbanan.
Så här testar du Nothings nya gränssnitt Nothing phone (1) kommer först i sommar, men intresserade kan prova det nya användargränssnittet för Android redan nu. Läs hur här.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend