Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Officiellt: Samsung Galaxy lanseras 9 februari

Nästa Galaxy Unpacked-evenemang äger rum andra veckan i februari. Samsung utlovar ”den mest extraordinära S-serien någonsin”.

Av / 2022-01-26 - 14:50
Officiellt: Samsung Galaxy lanseras 9 februari

Med rubriken ”Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard” har Samsung just skickat ut inbjudningarna till den officiella lanseringen av nästa serie Galaxy S-mobiler.

Och den koreanska mobiltelefontillverkaren skräder minsann inte orden när de försöker bygger upp förväntningarna inför evenemanget som äger rum 9 februari klockan 16:00.

”Bra innovationer utvecklar inte bara världen – de formar den. För att skapa de produkter som leder oss framåt, skriver om framtiden och sprider ljus i mörkret, måste vi gång på gång bryta mot reglerna för vad som är möjligt med en mobiltelefon”, skriver Samsung i sin officiella inbjudan.

Och då har vi väl knappast något val utan måste sitta som klistrade vid skärmarna.

Även i år är nämligen lanseringen virtuell på grund av covidläget. Alltså kan alla följa Galaxy Unpacked och lanseringen av de nya Galaxy S-modellerna på Samsungs YouTube-kanal.

Galaxy S22 Ultra blir nya Galaxy Note

Fans av Galaxy Note-serien, som Samsung nu officiellt har pensionerat, bör följa med extra noga 9 februari.

Läs också Trista nyheter för Galaxy Note-fans Det kommer inga fler mobiler i den populära Galaxy Note-serien, den läggs ner helt för att ge plats åt Samsungs hopfällbara modeller.

Envisa rykten hävdar nämligen att den kommande absoluta toppmodellen, Samsung Galaxy S22 Ultra, kommer att marknadsföras som en Note-efterträdare och även kommer att ta över flera av de speciella Note-funktionerna, inklusive integrerad S-Pen och en mer Note-aktig.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Apple i shitstorm: Ber nu om ursäkt för brutal reklam

Nokia 3210 är tillbaka!

Smartare och starkare – samma kamera

iPad Pro får två OLED-paneler

Nya iPad Air finns i två storlekar

Nothings designtävling avgjord

Försov du dig i morse? Apple medger att det var deras fel!

Ta en paus från nätet med Nokias nya dumma mobiler

Här är HMD:s egna mobiler

OnePlus på väg med nya produkter

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Ljud & Bild
Rulla till toppen