Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

Sådana blir Samsung Galaxy Watch 7 och Watch Ultra

Specifikationer, priser och färger på Samsungs kommande smartklockor har läckt ut i Frankrike.

Av / 2024-07-02 - 20:09
Sådana blir Samsung Galaxy Watch 7 och Watch Ultra

Om drygt en vecka, den 10 juli för att vara exakt, kommer Samsung återigen att presentera nya produkter i Galaxy-serien, den här gången på ett Galaxy Unpacked-event i Paris. Vi förväntar oss att få se Samsung Galaxy Z Fold 6, Z Flip 6, Buds 3, Buds 3 Pro och den efterlängtade Samsung Galaxy Ring.

Och naturligtvis två nya smartklockor, Samsung Galaxy Watch 7 och Galaxy Watch Ultra. Men det finns ingen anledning att vänta till nästa onsdag om det är de här två klockorna som intresserar dig, eftersom det franska tech-mediet Dealabs redan har läckt alla specifikationer för de två kommande produkterna, och webbplatsen har också avslöjat de franska priserna i Euro och de färger som smartklockorna kommer att finnas i.

Samsung Galaxy Watch 7

Galaxy Watch 7 är i första hand en uppgradering av förra årets modeller Galaxy Watch 6 och Galaxy Watch 6 Classic. I år får dock Watch 7 32 GB inbyggt lagringsutrymme istället för 16 GB, och det finns också en ny Exynos W1000-processor under safirglasskärmen.

Galaxy Watch 7 kommer i två storlekar, 40 mm och 44 mm, som precis som förra året har en skärmstorlek på 1,3″ respektive 1,5″. Den lilla AMOLED-skärmen har en upplösning på 432 x 432 pixlar, medan den stora klockan har en upplösning på 480 x 480 pixlar.

Läs också Samsungs smartklockor får artificiell intelligens Galaxy AI får nya hälsofunktioner när tekniken kommer till One UI 6 Watch senare i år.

40 mm-modellen finns i färgerna Green och Cream, medan den större 44 mm-modellen kommer att finnas i färgerna Green och Silver. Den billigaste klockan (40 mm med Bluetooth) kostar 319 EUR (cirka 3 900 kronor), medan den dyraste Watch 7 (44 mm med Bluetooth och 4G) kostar 399 EUR (cirka 4 900 kronor).

Se alla specifikationer nedan:

(Foto: Android Authority)

Samsung Galaxy Watch Ultra

Den helt nya Galaxy Watch Ultra-modellen är för dem med stora överarmar och handleder. Smartklockan mäter 47 mm och kommer med en 1,5″ S-AMOLED-skärm, samma Exynos W1000-processor som Watch 7 och ett 590 mAh-batteri.

Galaxy Watch Ultra kommer att kosta 699 EUR (motsvarande cirka 8 500 kronor) för den enda modellen som erbjuder både Bluetooth och 4G, och kommer att finnas tillgänglig i färgerna Titanium Grey, Titanium Silver och Titanium White.

Alla nya smartklockor från Samsung levereras med One UI Watch 6.0, som inkluderar Galaxy AI.

L&B Home kommer att vara på plats på Galaxy Unpacked i Paris den 10 juli.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Apple Vision Pro-försäljningen i USA är praktiskt taget "död"

Äntligen hastighet i Google Maps

Samsung gör nya och bättre vikbara med AI

Nya smartklockor från Samsung med fokus på hälsa och friluftsliv

Galaxy Ring kommer inte till Sverige just nu

Budgetmobil och billig smartklocka från CMF by Nothing

Google säger adjö till Samsung-chip

Galaxy Unpacked: Så dyr blir Samsung Galaxy Ring

Galaxy Unpacked: Ny läcka avslöjar allt!

Rekordförsäljning av kommande iPhone tack vare Apple Intelligence?

Galaxy Unpacked: Enorm Samsung Galaxy Watch-läcka

Nästa Google Pixel kommer den 13 augusti

Rulla till toppen