Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

reMarkable Type Folio

Tangentbord och fodral i ett.

Av / 2023-03-07 - 14:00
reMarkable Type Folio

När vi testade den unika Remarkable-plattan saknade vi ibland ett tangentbord. För som de flesta iPad-användare upptäcker med tiden är skärmtangentbordet inte särskilt lämpligt för längre texter.

Nu är visserligen en iPad och en Remarkable 2 ganska annorlunda. Den senare är ett elektroniskt anteckningsblock på steroider, med en mycket känslig penna och en uppsjö av funktioner som ett analogt anteckningsblock naturligtvis inte har.

Foto Remarkable

Remarkables tangentbord kallas Type Folio och fungerar också som ett hopfällbart fodral. Eller folio, som Remarkable kallar det.

Det har ingen och behöver egentligen ingen styrplatta, men det har tangenter i full storlek med 1,3 mm slaglängd, och det hoppas vi fungerar bra för längre texter.

Foto Remarkable

Tillsammans med pennan och pekskärmen är den bättre lämpad för små figurer, anteckningar och illustrationer, som kan kombineras med text skriven på Type Folio-tangentbordet.

Det slimmade tangentbordet, som samtidigt är ett fodral, kan fås i svart eller sepiabrunt, med tangentbord för alla nordiska språk, samt amerikansk eller brittisk engelska, tyska, spanska och franska.

Foto Remarkable

Type Folio kostar NOK 1990, och finns att beställa nu. Remarkable-kunder som har en Connect-prenumeration från Remarkable tecknad innan den 6 mars 2023 kan logga in på sitt konto för att få en rabattkod på Type Folio.

Remarkable 2

Digital anteckningsbok

En digital anteckningsbok är en mycket bättre idé än det låter. Speciellt när den är lika bra som Remarkable 2.

Läs hela testet
Lasse Svendsen
Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tracker för Google Find My-nätverket

Heineken lanserar trist mobil

Årets Edge-serie är här

Billigare iPhone-reparationer

Spårningsbrickor för alla Androidmobiler

Fiffig kombiladdare för semestern

Vad visar Apple i juni?

Galaxy Tab S6 Lite uppgraderas

Designa din drömmobil

Blir det Google-AI i iPhone?

Lättare byta från iPhone till Android

Se den stora bilden med din Google Pixel

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen