Bil & Elfordon Datorer Sport & Träning Gaming Mobil Smart hem Teknik

Nyhet

OnePlus bekräftar: nästa mobil heter OnePlus 8T

Nu är det officiellt. Om tre veckor lanserar OnePlus sin nästa mobil.

Skrivet av / 2020-09-22 - 14:30
OnePlus bekräftar: nästa mobil heter OnePlus 8T

OnePlus 8T heter den nya premiummobilen från OnePlus, den visas upp för första gången på ett digitalt lanseringsevenemang den 14 oktober kl. 16.00

Det skriver OnePlus i ett pressmeddelande, och bekräftar därmed både namnet och lanseringstiden för den kommande OnePlus-telefonen, som vi har skrivit om både här och här.

Läs också Här är toppmobilen du ska köpa just nu OnePlus 8 Pro är den bästa mobiltelefonen vi har testat någonsin. Det här är den nya standarden som andra märken ska försöka slå.

Nya OnePlus 8T bygger på OnePlus 8-serien som kom tidigare i år och har ny och förbättrad teknik som kommer att ta användarupplevelsen till nya höjder, enligt OnePlus.

– OnePlus strävar alltid efter att implementera den senaste tekniken till våra tekniskt kunniga användare så snart vi känner att den uppfyller våra höga krav. Med den kommande OnePlus 8T höjer vi än en gång ribban för oss själva när det gäller den övergripande användarupplevelsen tack vare några nya funktioner som vi är glada att presentera för första gången i en OnePlus-enhet. Jag är övertygad om att OnePlus 8T kommer återigen att överträffa förväntningarna och leverera en oöverträffad smartphoneupplevelse på flaggskeppsnivå, säger Pete Lau, OnePlus grundare och VD i ett pressmeddelande.

Var med på evenemanget online

Det globala OnePlus 8T-eventet liveströmmas den 14 oktober kl. 16.00 Alla som vill vara med virtuellt eller från soffan är välkomna: https://www.oneplus.com/launch.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktör L&B Home. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

När får min Samsung-mobil Android 14?

Så blir Samsung Galaxy S24

Apple Vision Pro försenad

OnePlus 12 lanseringsdatum avslöjat?

Säkerhetsnivå: Nothing

Apple ger efter om SMS

Smidigare Apple-reseladdare

iMessage på Android

Är Humane AI Pin ett steg mot en framtid utan skärmar?

App Store-monopolet upphör

Iphone-attack utan försvar

Samsung satsar på AI

0
Ljud & Bild
Rulla till toppen