TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

OnePlus 10T 5G är på gång

Levereras med den nya Snapdragon 8+ Gen 1-processorn och OxygenOS 13.

forfatter
Publicerad 2022-07-21 - 20:42

Förra gången OnePlus presenterade en smartphone vid ett fysiskt evenemang var 2019, då OnePlus 7T och OnePlus 7T Pro McLaren lanserades.

En mångårig coronaviruspandemi senare är det äntligen dags att återvända till den fysiska världen, så OnePlus 10T 5G – efterträdaren till vårens OnePlus 10 Pro – kommer att  lanseras på Gotham Hall i New York den 3:e augusti klockan 16.00 Det skriver OnePlus i ett pressmeddelande, där den kinesiska mobiltillverkaren också avslöjar de första detaljerna om den kommande mobilen.

Läs också OnePlus är tillbaka på tronen OnePlus 10 Pro är kanske den bästa Android-mobilen på marknaden just nu.
OnePlus 10 Pro

Den har Qualcomms senaste och hittills snabbaste Snapdragon 8+ Gen 1-systemkrets samt med den nya versione13 av OnePlus eget OxygenOS-gränssnitt.

Det senare ger förbättringar för bland annat spel, användaranpassning och anslutningsmöjligheter, lovar OnePlus.

Den som råkar vara i New York den 3:e augusti kan delta i evenemanget. En biljett kostar 25 dollar och kan köpas här.

Resten av oss kan följa med på OnePlus YouTube-kanal.

Lämna en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
MSI RTX 40: Nya prisbelönta serier med bärbara datorer

Ta språnget till en helt ny nivå med de senaste grafikkorten i GeForce RTX 40-serien och 13:e generationens Intel® Core™-processorer.

lbpluss
Bra instegsmodell En smartklocka för barn som även är en mobiltelefon. Skräddarsydd för att passa både barnens och föräldrarnas behov.
Apple lanserar ny streamingtjänst Den nya tjänsten fokuserar på klassisk musik.
Spotify-appen blir smartare: lanserar personlig DJ med AI-teknik Ny version av mobilappen med kraftigt förbättrad användarvänlighet - inklusive en egen DJ med AI-teknik. Däremot inga nyheter om Hi-Fi eller Spatial Audio.
3D är tillbaka! Även om kalendern visar 2023 och inte 2010, försöker sig kinesiska ZTE på en ny surfplatta med glasögonfri 3D-skärm.
Remarkable 2 får äntligen tangentbord Tangentbord och fodral i ett.
Följ Ljud & Bild