TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

OnePlus 10T 5G är på gång

Levereras med den nya Snapdragon 8+ Gen 1-processorn och OxygenOS 13.

forfatter
Publicerad 2022-07-21 - 20:42

Förra gången OnePlus presenterade en smartphone vid ett fysiskt evenemang var 2019, då OnePlus 7T och OnePlus 7T Pro McLaren lanserades.

En mångårig coronaviruspandemi senare är det äntligen dags att återvända till den fysiska världen, så OnePlus 10T 5G – efterträdaren till vårens OnePlus 10 Pro – kommer att  lanseras på Gotham Hall i New York den 3:e augusti klockan 16.00 Det skriver OnePlus i ett pressmeddelande, där den kinesiska mobiltillverkaren också avslöjar de första detaljerna om den kommande mobilen.

Läs också OnePlus är tillbaka på tronen OnePlus 10 Pro är kanske den bästa Android-mobilen på marknaden just nu.
OnePlus 10 Pro

Den har Qualcomms senaste och hittills snabbaste Snapdragon 8+ Gen 1-systemkrets samt med den nya versione13 av OnePlus eget OxygenOS-gränssnitt.

Det senare ger förbättringar för bland annat spel, användaranpassning och anslutningsmöjligheter, lovar OnePlus.

Den som råkar vara i New York den 3:e augusti kan delta i evenemanget. En biljett kostar 25 dollar och kan köpas här.

Resten av oss kan följa med på OnePlus YouTube-kanal.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
En uppgraderad nedgradering OnePlus 10T är en bra mobiltelefon, men allt är inte guld och gröna skogar. Den har några kompromisser i bagaget.
Stort ståhej om ingenting Kan en mobiltelefon vara modig, varm och själfull?
Ingen mer Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officiellt bekräftat att alla modeller i den kommande Samsung Galaxy S23-serien uteslutande har Snapdragon-processorer under skärmen. Exynos är ute.
En liten bit dynamit Zenfone 9 kör om alla märkesmobiler med en prestanda i high-end-klassen till premiumpris. Och kameran är helt galen.
Den snabbaste mobilen Asus ROG Phone 6 är stor och dyr. Och den snabbaste mobilen vi har sett.
Nya OnePlus-mobilen presenteras 3 augusti Levereras med den nya Snapdragon 8+ Gen 1-processorn och OxygenOS 13.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend