TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
L&B:s Julkalender 2022
Nyhet

OnePlus 10T 5G är på gång

Levereras med den nya Snapdragon 8+ Gen 1-processorn och OxygenOS 13.

forfatter
Publicerad 2022-07-21 - 20:42

Förra gången OnePlus presenterade en smartphone vid ett fysiskt evenemang var 2019, då OnePlus 7T och OnePlus 7T Pro McLaren lanserades.

En mångårig coronaviruspandemi senare är det äntligen dags att återvända till den fysiska världen, så OnePlus 10T 5G – efterträdaren till vårens OnePlus 10 Pro – kommer att  lanseras på Gotham Hall i New York den 3:e augusti klockan 16.00 Det skriver OnePlus i ett pressmeddelande, där den kinesiska mobiltillverkaren också avslöjar de första detaljerna om den kommande mobilen.

Läs också OnePlus är tillbaka på tronen OnePlus 10 Pro är kanske den bästa Android-mobilen på marknaden just nu.
OnePlus 10 Pro

Den har Qualcomms senaste och hittills snabbaste Snapdragon 8+ Gen 1-systemkrets samt med den nya versione13 av OnePlus eget OxygenOS-gränssnitt.

Det senare ger förbättringar för bland annat spel, användaranpassning och anslutningsmöjligheter, lovar OnePlus.

Den som råkar vara i New York den 3:e augusti kan delta i evenemanget. En biljett kostar 25 dollar och kan köpas här.

Resten av oss kan följa med på OnePlus YouTube-kanal.

Annons
forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.

Lämna en kommentar

På jakt efter en ny mobil till jul? Här är de 10 bästa! Här är de tio bästa mobilerna som går att köpa just nu.
Ny uppdatering för Garminanvändare Garmin släpper funktionsuppdateringar till flera av sina smarta sportklockor och cykeldatorer
En Musk-mobil? Ja tack! Elon Musk hävdar att Apple hotar att ta bort Twitter från App Store. Skulle det hända lovar teknikmiljardären att utveckla sin egen mobiltelefon. Vi ser redan fram emot det.
Nej, USA förbjuder INTE alla Huawei-produkter Amerikanska myndigheters fokus ligger på att stoppa försäljningen av telekommunikationsutrustning och övervakningsteknik från fem namngivna kinesiska företag.
Kungen av vikmobiler är tillbaka Tredje gången gillt, visar Motorola Razr 2022. Äntligen lever Motorolas hopfällbara mobil upp till sin ikoniska föregångare.
Lång men medelmåttig användningstid Nokia X30 5G är den grönaste telefonen från finska HMD, men prestanda är inte imponerande.
Följ Ljud & Bild