Følg oss på

Sök efter tester, nyheter och recensioner...

Snabbast laddning någonsin

Mellanklassmodellen Moto G60s utlovar större batteri och supersnabb laddning.

Rädslan för att mobilen ska få slut på ström hela tiden bör inte vara något problem med Motorolas nya mellanklassmobil Moto g60s. Den har inte bara ett omättligt stort batteri på så mycket som 5000 mAh, den kan också laddas på rekordtid. Nya ”TurboPower 50”-laddningen ger 12 timmars ström på bara 12 minuter.

Den 6,8 tum stora FHD+-skärmen har en uppdateringshastighet på 120 Hz och mobilen drivs av en MediaTek Helio G95-processor. Det finns 6 GB RAM ombord samt 128 GB lagringsutrymme som kan utökas med upp till 1 TB på microSD -kort.

Moto g60s har fyra kameror. Huvudsensorn med 64 MP är utrustad med Quad Pixel-teknik, som ger fyra gånger mer ljus. Night Vision-läget utlovar klarhet och exakta färger i mörker, och det finns en djupsensor för bokeh-effekter. Kameradelen har även ett ultravidvinkelobjektiv med 118 graders bildvinkel samt ett makroobjektiv.

Moto g60s back

Moto g60s har en komplett uppsättning kameraobjektiv. (Foto: Motorola)

Om man vill vara huvudpersonen i sin egen film har Moto g60s ett dual capture-läge, där selfiekameran och den vanliga kameran förevigas på samma skärm.

Annons

Moto g60s:  Tillgänglighet och pris

Moto g60s kan köpas från och med 31 augusti och kostar 3 000 kronor.

 

Läs alla artiklar i 1 månad för 49 kr

Få tillgång till alla plus-artiklar samt hela testarkivet.

ingen bindningstid Vill du beställa tidningen? Klicka här Redan prenumerant?
forfatter

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2020 Publish AS

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
© 2021 Publish AS – Ljud & Bild följer Pressombudsmannens etiska regler för press, TV och radio. Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut innehåll från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Du får inte använda innehåll, inklusive (men inte begränsat till) ikoner och utmärkelser, för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. Obs! Artiklar som ligger utanför plustjänsten är ”friköpta” från betalväggen av tillverkaren/leverantören i fråga.