TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Snabbast laddning någonsin

Mellanklassmodellen Moto G60s utlovar större batteri och supersnabb laddning.

forfatter
Publicerad 2021-08-18 - 15:13

Rädslan för att mobilen ska få slut på ström hela tiden bör inte vara något problem med Motorolas nya mellanklassmobil Moto g60s. Den har inte bara ett omättligt stort batteri på så mycket som 5000 mAh, den kan också laddas på rekordtid. Nya ”TurboPower 50”-laddningen ger 12 timmars ström på bara 12 minuter.

Den 6,8 tum stora FHD+-skärmen har en uppdateringshastighet på 120 Hz och mobilen drivs av en MediaTek Helio G95-processor. Det finns 6 GB RAM ombord samt 128 GB lagringsutrymme som kan utökas med upp till 1 TB på microSD -kort.

Moto g60s har fyra kameror. Huvudsensorn med 64 MP är utrustad med Quad Pixel-teknik, som ger fyra gånger mer ljus. Night Vision-läget utlovar klarhet och exakta färger i mörker, och det finns en djupsensor för bokeh-effekter. Kameradelen har även ett ultravidvinkelobjektiv med 118 graders bildvinkel samt ett makroobjektiv.

Moto g60s back
Moto g60s har en komplett uppsättning kameraobjektiv. (Foto: Motorola)

Om man vill vara huvudpersonen i sin egen film har Moto g60s ett dual capture-läge, där selfiekameran och den vanliga kameran förevigas på samma skärm.

Moto g60s:  Tillgänglighet och pris

Moto g60s kan köpas från och med 31 augusti och kostar 3 000 kronor.

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Extremt för de extrema Med solenergiladdning, safirglas och titan klarar Enduro 2 långa träningspass i tuff miljö.
Nya smarta klockor från Samsung med fokus på hälsa Den nya Galaxy Watch5-serien kommer bland annat att möjliggöra mer omfattande mätning av sömnen.
Samsung uppgraderar sina hopfällbara mobiler De två vikbara mobilerna kommer bland annat med blixtsnabb processor och Galaxy Z Fold 4 får kamera från Galaxy S22-serien.
En uppgraderad nedgradering OnePlus 10T är en bra mobiltelefon, men allt är inte guld och gröna skogar. Den har några kompromisser i bagaget.
Stort ståhej om ingenting Kan en mobiltelefon vara modig, varm och själfull?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend