Search
Generic filters

LG kittlar nyfikenheten

Nya ”läckta” nyheter från LG om den kommande G4-mobilen.

Det är inte många dagar kvar till den officiella lanseringen av LG G4. Och när den går av stapeln så finns vi naturligtvis på plats i London för att rapportera alla nyheter och detaljer samt berätta om våra första intryck om hur den känns att hålla i handen.

Vi väntar med spänning, men räknar inte med några större överraskningar. En hel del information har nämligen sipprat ut i förväg.

I förra veckan kunde vi till exempel visa en hel kavalkad med bilder på LG G4. De påstods komma från en hemsida som av misstag hamnade online för tidigt.

Om det verkligen var ett misstag eller bara ett led i viral marknadsföring vet vi inte, men efter den läckan har det dykt upp massor av information om telefonen från LG själva.

Det senaste är en rad videor, som visar en skymt av skärmen, gränssnittet och kameran. En sak som är säker är att G4 får en synnerligen intressant kamera, med bländare f1,8 och 16-megapixelsensor.

Här är en video där naturfotografen Colby Brown berättar att LG G4 är hans nya kamera.

https://www.youtube.com/watch?v=4dIzvyZaN4U

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist. John har arbetat för Ljud & Bild sedan 2013. Han skriver om hifi, högtalare, datorer, spel och teknikhistoria. John har ägnat sig åt teknikjournalistik sedan 1982(!) och har arbetat för många olika tidskrifter i olika roller, bland annat GEAR, High Fidelity, Computer för alla, Illustrerad vetenskap, Ny elektronik, PC World och Privat Computer. Han har också skrivit många böcker och utbildningsprogram om IT.
Kommentera

Lämna ett svar

  Läs också

  Amazon-ägda Ring har lanserat Always Home Cam som har en helt unik funktion: Den är en flygande minidrönare som flyger runt och håller koll på ditt hem.
  Efter att ha dragit tillbaka de första Sleepbuds på grund av batteriproblem är nya proppar på väg.
  Halo styr hela din B&O-anläggning.
  Med optiska brytare i stället för mekaniska ska Roccat Vulcan Pro-tangentborden vara så mycket som 40 gånger snabbare än konkurrenterna.
  Blir Canons billigaste pro-videokamera.
  Påstås förbättra ljudet rejält med ny MAT-teknik.
  Det enda som är snabbare än Ludicrous är Plaid ...
  Men Volkswagen säger fortfarande ingenting om möjligheten att få bättre ljud!

  Aktuella erbjudanden

  Annons

  Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G

  Riktpris: 14600 kr Galaxy Note 20 är en överraskning på flera sätt

  Motorola Moto g 5G plus

  Riktpris: 4490 kr Den billigaste 5G-mobilen på marknaden

  OnePlus Nord

  Riktpris: 5600 kr Upp till bevis!

  Xiaomi Mi 10 Pro (kamera)

  Riktpris: 12000 kr Billigmärket Xiaomi slår till med en utmärkt kamera
  Prisjakt.se är en kommersiell partner till ljudochbild.se. De levererar uppdaterade priser, prisjämförelser och produktinformation.