TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Garmin utökar Instinct-familjen

Ett tillskott för dig som vill skilja dig från mängden och sticka ut.

forfatter
Publicerad 2022-02-10 - 08:00

Igår lanserades Instinct 2-serien, som är det senaste tillskottet i Garmins Instinct-familj. Klockan finns i storlekarna 40 mm (Instinct 2S) eller 45 mm och i en mängd djärva färger, som Garmin själva väljer att uttrycka det.

Garmin Instinct 2
Garmin Instinct 2 (Foto: Garmin)

Enligt uppgift ska klockan vara robust, tålig och ha upp till fyra veckors batteritid i smartwatchläge. Tack vare förbättrad teknologi inom solladdning kommer Instinct 2 Solar 45mm kunna ha obegränsad batteritid i smartwatchläge när rätt förutsättningar ges.

 Instinct 2 Solar
Garmin Instinct 2 Solar. (Foto: Garmin)

Här finns bland annat hälso- och sömn-registrering, stress- och puls-mätning, VO2 max, metabolisk ålder och man har även tryckt in en ny profil för multisport som gör det möjligt att skifta mellan olika aktiviteter och fortfarande kunna se total tid och distans.

Via Garmin Pay går det även utmärkt att betala med klockan utan att ha plånbok eller mobil till hands.

Garmin Instinct 2
Garmin Instinct 2. (Foto: Garmin)

“Instinct 2 är framtagen för att sticka ut och är för dig som vill skilja dig från mängden och få ut det mesta av livet, varje dag” säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin. “Instinct 2 innehåller så mycket mer än vad som syns på utsidan. Den finns i ett flertal djärva färger och har Garmins branschledande handledsbaserade teknologi och är så mycket mer än bara en smartwatch – Instinct 2 är ett pålitligt verktyg som hjälper dig att leva ditt liv på dina villkor.”

Specialutgåvor Instinct 2:

För dig som är speciellt dedikerad till olika sporter eller intressen har det tagits fram specialversioner av Instinct 2.

  • Surf Edition: Speciellt framtagen för vattensportsaktiviteter som tillexempel surfing, windsurfing och kiteboarding. Här finns en widget för tidvatten som hjälper dig att vara uppdaterad på vattnets förhållanden. Surf-versionerna finns i Instinct 2 och Instinct 2S med eller utan solenergiladdning.
  • Tactical Edition: Framtagen med militär personal i åtanke och har dedikerade taktiska funktioner som Kill Switch, smygläge, kompatibilitet med mörkerseendeglasögon, dubbla positionsformat och aktivitetsprofilen Jumpmaster. Finns i färgerna Coyote Tan eller svart.
  • Camo Edition: Färgerna Grafit och Mist Camo ska hjälpa dig att smälta in eller sticka ut beroende på var du befinner dig, i storstaden eller den faktiska djungeln.

 

Både Garmin Instinct 2 och Instinct 2S finns tillgängliga nu med ett rekommenderat pris på precis under 3 800 kronor.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Extremt för de extrema Med solenergiladdning, safirglas och titan klarar Enduro 2 långa träningspass i tuff miljö.
Nya smarta klockor från Samsung med fokus på hälsa Den nya Galaxy Watch5-serien kommer bland annat att möjliggöra mer omfattande mätning av sömnen.
Samsung uppgraderar sina hopfällbara mobiler De två vikbara mobilerna kommer bland annat med blixtsnabb processor och Galaxy Z Fold 4 får kamera från Galaxy S22-serien.
En uppgraderad nedgradering OnePlus 10T är en bra mobiltelefon, men allt är inte guld och gröna skogar. Den har några kompromisser i bagaget.
Stort ståhej om ingenting Kan en mobiltelefon vara modig, varm och själfull?
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend