TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Exklusivt från Huawei

Nyligen skrev vi om en ny generation smarta produkter från Huawei som var på gång. Nu är väntan över för en del - Watch GT3 Pro finns att köpa.

forfatter
Publicerad 2022-06-22 - 10:19

Nu landar flaggskeppen Huawei Watch GT 3 Pro Titanium och Ceramic på marknaden. Och precis som namnen antyder handlar det om de exklusiva materialen titan och keramik.

Smartklockorna har högupplöst AMOLED-färgskärm och kommer i fem olika utföranden och i två storlekar, 46 mm respektive 43 mm.

Huawei Watch GT 3 Pro ska hjälpa användaren mäta det mesta som är möjligt gällande träning och hälsa. De nya smarta klockorna är utrustade med EKG-analys och mätningstekniken TruSeen 5.0+ vilket gör det möjligt att noggrant mäta hur hjärtat slår såväl som blodets syresättning.

En av de nya funktionerna i Huawei Watch GT 3 Pro är den förbättrade vattentåligheten. Efter vattentryckstestning 200 gånger uppfyller den ingenjörsstandarden EN 13319 och uppnår, enligt Huawei, vattentät prestanda för dykning ner till 30 meters djup. Förutom 100 olika träningslägen hittar du som användare även ett nytt fridykningsläge, som ger dykinformation i realtid vilket kan vara användbart för alla som vill lära sig fridyka. En funktion med anpassningsbara tabeller ger användaren en personlig träningsassistent som hjälper till att förbättra förmågan att hålla andan.

Balans mellan teknik och accessoar

Med dessa klockor vänder Huawei sig till användare som premierar såväl teknik som design och trend.

Huawei Watch GT 3 Pro Titanium. (Foto Huawei)

Titanium Editions titanhölje har polerats för att ge en tredimensionell yta. Displayen är gjord av safirglas, ett material nästan lika hårt som diamant, och övriga material är känsliga nog att kunna känna av även de minsta förändringarna i kroppstemperatur. Enligt uppgift har klockornas tjocklek minskats med 0,5 mm jämfört med Huawei Watch GT 2 Pro.

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition. (Foto: Huawei)

Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic Edition är designad för att vara en perfekt balans mellan teknik och snygg accessoar. Precis som Titanium Edition har Ceramic Edition hårt safirglas, vilket gör den mycket reptålig och slitstark. Safirglas finns också i sensorn på den keramiska bakboetten vilket ger bättre ljusinsläpp och noggrann hjärtfrekvensövervakning. Modellen är tillverkad i hudvänliga material som möjliggör automatisk mätning av eventuella temperaturförändringar.

Batteritiden på Huawei GT 3 Pro-serien uppges till 14 dagar vid normal användning (eller åtta vid hög användning) för 46 mm versionen och upp 7 dagars batteritid (eller fyra dagar vid hög användning) för 43 mm versionen.

Pris och tillgänglighet

Båda klockorna finns tillgängliga nu. Prislappen startar på cirka 3 990 för 46 mm och på 43 mm startar priset på cirka 4 490.

forfatter

Åsa Warme Hallén

(f. 1972): Hamnade år 1995 av en slump på tidningen Elektronikvälden (som sedan bytte namn till Ljud & Bild). Fram till 2013, då hon valde att prova sina vingar på annat håll, hade hon varit projektledare, journalist och redaktionschef. Sedan mars 2021 är hon tillbaka på frilansbasis. Åsa skriver främst om användningsbara prylar som gör livet roligare. Hon ser eventuellt saker och ting från ett litet annat perspektiv än sina kollegor.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Inga reservdelar: Kunder får vänta i flera månader Apple släpar efter med reparationer.
Nu kan du köpa Huawei Watch GT 3 Pro Titanium och Ceramic Nyligen skrev vi om en ny generation smarta produkter från Huawei som var på gång. Nu är väntan över för en del - Watch GT3 Pro finns att köpa.
Inga fler utgåvor av Samsungs folkmobil. Det kommer aldrig släppas någon Samsung Galaxy S22 FE.
Så ser den ut! [UPPDATERAD] Kanske för att undvika läckor har Nothing själv "läckt" bild av företagets kommande smartphone.
5G-mobil för under 3 000 kronor Motorola lanserar ännu en billig mobil med 5G.
Så blir iPadOS 16 Många av de nya funktionerna har iPadOS gemensamt med macOS och iOS.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend