TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Huawei Watch GT 3 i två storlekar

Har fler än 100 träningslägen.

forfatter
Publicerad 2021-12-13 - 16:52

Den förra versionen av Huaweis smartaste klocka, GT 2 Pro, passade precis som den nya lika bra till träningskläder som till kostym. Eller rättare sagt: Watch GT 3 finns även i en maskulin version på 46 mm förutom den mer diskreta versionen på bilderna nedan – som har 42 mm i diameter.

Väljer man den största versionen kan man förlänga batteritiden till uppemot 14 dagar. Vid normal användning, säger Huawei. Vi aktiv användning håller batteriet i upp till 8 dagar. Det är en hel del mer än de flesta smartklockor, som ofta måste laddas varje natt.

1ea63731-c5f9-4983-9f45-2621bb01d9ed-989x989 5c09e94b-40e1-4fd0-8f53-d078ce36c897-989x989
<
>

Huawei Watch GT 3 46 mm och GT 3 Pro 42 mm har fler än 100 träningslägen och kan användas av både iPhone- och Android-användare. De har kontinuerlig övervakning av syrenhalten i blodet, SpO2.

Man kan även styra samtal från mobilen på klockans pekskärm, svara på meddelanden eller avvisa samtal. AMOLED-skärmen på 46 mm-versionen har en diameter på 1,43 tum medan 42 mm-versionen har 1,32. Precis som Apple Watch har GT-serien en roterande krona så att det är enklare att navigera på skärmen.

En annan nyhet är bättre och mer exakt pulsmätning och klockorna har GPS integrerat med dubbel frekvens för platsbestämning med högre precision.

GT 3 42 mm

Smartklockorna i GT 3-serien har snabbkoppling för armband så att det är enkelt att byta mellan remmar och länkar.

Båda versionerna av Watch GT 3 finns i butik. Priserna börjar på ca 3 000 kronor

 

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Kommentarer


Välkommen till Ljud & Bilds kommentarsfält. Vi vill gärna veta vad du tycker. Håll dig till temat och var saklig, så slipper vi moderera inlägg. Andra frågor eller synpunkter skickas till Redaktion@ljudochbild.se

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Extremt för de extrema Med solenergiladdning, safirglas och titan klarar Enduro 2 långa träningspass i tuff miljö.
Nya smarta klockor från Samsung med fokus på hälsa Den nya Galaxy Watch5-serien kommer bland annat att möjliggöra mer omfattande mätning av sömnen.
Samsung uppgraderar sina hopfällbara mobiler De två vikbara mobilerna kommer bland annat med blixtsnabb processor och Galaxy Z Fold 4 får kamera från Galaxy S22-serien.
En uppgraderad nedgradering OnePlus 10T är en bra mobiltelefon, men allt är inte guld och gröna skogar. Den har några kompromisser i bagaget.
Stort ståhej om ingenting Kan en mobiltelefon vara modig, varm och själfull?
Ingen mer Exynos i Samsung Galaxy-modeller Qualcomm har nu officiellt bekräftat att alla modeller i den kommande Samsung Galaxy S23-serien uteslutande har Snapdragon-processorer under skärmen. Exynos är ute.
Följ Ljud & Bild
Send this to a friend