TESTER GUIDER FILM & TV HÖGTALARE TV HÖRLURAR HI-FI FOTO SMART HEM HEMMABIO DATOR MOBIL GAMING
Nyhet

Huawei Watch GT 3 i två storlekar

Har fler än 100 träningslägen.

forfatter
Publicerad 2021-12-13 - 16:52

Den förra versionen av Huaweis smartaste klocka, GT 2 Pro, passade precis som den nya lika bra till träningskläder som till kostym. Eller rättare sagt: Watch GT 3 finns även i en maskulin version på 46 mm förutom den mer diskreta versionen på bilderna nedan – som har 42 mm i diameter.

Väljer man den största versionen kan man förlänga batteritiden till uppemot 14 dagar. Vid normal användning, säger Huawei. Vi aktiv användning håller batteriet i upp till 8 dagar. Det är en hel del mer än de flesta smartklockor, som ofta måste laddas varje natt.

1ea63731-c5f9-4983-9f45-2621bb01d9ed-989x989 5c09e94b-40e1-4fd0-8f53-d078ce36c897-989x989
<
>

Huawei Watch GT 3 46 mm och GT 3 Pro 42 mm har fler än 100 träningslägen och kan användas av både iPhone- och Android-användare. De har kontinuerlig övervakning av syrenhalten i blodet, SpO2.

Man kan även styra samtal från mobilen på klockans pekskärm, svara på meddelanden eller avvisa samtal. AMOLED-skärmen på 46 mm-versionen har en diameter på 1,43 tum medan 42 mm-versionen har 1,32. Precis som Apple Watch har GT-serien en roterande krona så att det är enklare att navigera på skärmen.

En annan nyhet är bättre och mer exakt pulsmätning och klockorna har GPS integrerat med dubbel frekvens för platsbestämning med högre precision.

GT 3 42 mm

Smartklockorna i GT 3-serien har snabbkoppling för armband så att det är enkelt att byta mellan remmar och länkar.

Båda versionerna av Watch GT 3 finns i butik. Priserna börjar på ca 3 000 kronor

 

 

forfatter

Lasse Svendsen

Chefredaktör. Lasse har jobbat på Ljud & Bild sedan 1999. Han har också skrivit om fotografi i tidningen Fotografi och om hifi i tidningen Audio Video samt har jobbat som biljournalist på tidningen Drive. Allt började 1980 med en Garrard-skivspelare, en Tandberg-förstärkare och ett par Jamo-högtalare. Han har också lång erfarenhet av hifi-industrin och skriver i dag mycket om hifi, foto, datorer och ljud men även om bilar.

Lämna en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind

Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.

Omvänd? Är verkligen iPhone den bästa mobilen? Varför skulle den vara det i så fall? Som inbiten Android-användare har jag antagit utmaningen att under en period leva med två iOS-produkter. Oklart om jag ska skratta eller gråta…
Har Motorola hittat G-punkten? Den kinesiska mobiltillverkaren lanserar tre nya billiga mobiler.
Nu kan du titta på TikTok på Samsung TV Nu är TikTok-appen tillgänglig på svenska Samsung-skärmar.
Samsung Galaxy S23 om hörnet - Nu är datumet känt! Första fysiska Galaxy Unpacked-evenemanget på tre år.
Nytt år - ny träningsklocka! För att lyckas hålla sina nyårslöften gäller det att ta till alla knep. En ny träningsklocka är kanske det du behöver.
Följ Ljud & Bild