Dagens överraskning: OnePlus Watch

Med stilren design och smarta funktioner ska OnePlus Watch stärka den uppkopplade upplevelsen.
Annons
Annons
forfatter

Så kom den äntligen! OnePlus smarta klocka som har funnits på ritbordet sedan 2014.

OnePlus Watch gör det möjligt att visa och svara på meddelanden, ringa och svara på samtal, spela musik och ta bilder – direkt från handleden. Klockan har 4 GB lagringsutrymme och är kompatibel med de flesta Bluetooth-hörlurar.

Läs också
OnePlus bekräftar: Smartklocka kommer snart Gamla planer har plockats fram ur byrålådan och dammats av i en teaser på Twitter.

Klockan är gjord i samma kvalitet som OnePlus mobiltelefoner, lovar tillverkaren. Den runda designen ska påminna om traditionella armbandsur med en slät båge på boettens sida som är handpolerad fler än 20 gånger.

Urtavlan på 46 mm är av rostfritt stål med krökt 2,5D-glas och ett blankt CD-mönster på ramen, berättar OnePlus i ett pressmeddelande.

Tålig och smart

OnePlus-klockan är damm- och vattentålig enligt klassningen 5ATM + IP68. Dessutom har den fler än 110 träningsprogram, bland annat automatisk spårning av gång och löpning.

Annons
OnePlus Watch
OnePlus Watch kan även anslutas till OnePlus TV och fungera som en smart fjärrkontroll som kan justera volymen när det ringer eller stänga av TV:n när den upptäcker att användaren har somnat. (Foto: OnePlus)

OnePlus Watch kan dessutom mäta puls, avstånd, kalorier, hastighet och SWOLF-effektivitet för simmare. Tack vare inbyggt GPS spårar OnePlus Watch all aktivitet exakt, även när användaren inte har med sig sin telefon. Klockan övervakar syremättnaden i blodet, stressnivå och andningsrörelser samt har pulslarm och påminnelser. Alla funktioner hanteras i OnePlus Health-appen.

Det hållbara 402 mAh-batteriet ger tillräckligt med ström för upp till två veckors normal användning eller upp till en vecka för de mest aktiva användarna, lovar OnePlus

OnePlus Watch som Cobalt Limited Edition

Som komplement till den minimalistiska estetiken i den vanliga versionen av OnePlus Watch finns OnePlus Watch Cobalt Limited Edition, en premiumdesign som är tillverkad av material som traditionellt bara finns i lyxklockor. Boetten är gjord av en koboltlegering, ett unikt allergivänligt material som är dubbelt så hårt och mer tåligt än traditionellt rostfritt stål.

Pris

OnePlus Watch kostar 1 700 kronor.

Vi uppskattar verkligen att du läser Ljud & Bild.
för att läsa vidare.

Prova Ljud & Bild i 30 dagar för 39 kr

Full tillgång till alla +artiklar, vårt testarkiv med tusentals produkter, Alla nyheter, recensioner och guider Se fler alternativ här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Utvecklingsredaktör och journalist. Peter har arbetat för Ljud & Bild sedan 2012. Han har varit aktiv som teknikjournalist i många medier sedan 1998, bland annat som chefredaktör för prylmagasinet GEAR och som journalist för tidningarna PC World och Privat Computer. Peter skriver om mobiltelefoner och andra bärbara enheter samt om teknisk innovation, inklusive 5G, elektrisk mobilitet och smarta hem.
Annons
Annons

Läs också

En hittills hemlig rapport avslöjar att Huawei hade obegränsad tillgång till alla samtal i nederländska mobilnätet.
Får dessutom 5G och 12,9-tums Liquid Retina XDR-skärm.
Fitbit lanserar nu Luxe, ett snyggt och bekvämt aktivitetsarmband framtaget för att hjälpa dig ta så bra hand om din hälsa och ditt välbefinnande som möjligt.
Två nya mobiler med fokus på kameran.
Uppdaterad drönare med 1-tums kamera och 5,4K-video.
B&W PI5 och PI7 är äntligen här. Båda med aktiv brusreducering och toppmodellen har några extra coola funktioner.
En hittills hemlig rapport avslöjar att Huawei hade obegränsad tillgång till alla samtal i nederländska mobilnätet.
Får dessutom 5G och 12,9-tums Liquid Retina XDR-skärm.
Och 4K HDR och Dolby Vision för en bättre bild.
Äntligen kommer det en smart bricka till Apple-användare som gör att man kan hitta sina nycklar!
Touch ID, bättre ljud, fler färger och 4,5K-skärm.
475 kilometers räckvidd och ”kantig” komfort med plats för sju personer.
Sony FE 14mm F1.8 GM.
Känner du någon som gillar Lego-Mario? Nu får figuren sällskap av brorsan Luigi.
Samsungs nya tv-tjänst erbjuder direktsända tv-kanaler gratis.
Fitbit lanserar nu Luxe, ett snyggt och bekvämt aktivitetsarmband framtaget för att hjälpa dig ta så bra hand om din hälsa och ditt välbefinnande som möjligt.